TELEFONIA

Quatre exemples de mòbils barats però potents

Xiaomi Redmi 3, Doogee DG310, Cubot X9 i Huawei P8 Lite, terminals de preu ajustat però bones característiques

xina

xina

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

internet es poden trobar centenars de mòbils potents però barats. Alguns es venen oficialment a Espanya, però altres només es poden comprar en botigues asiàtiques (habitualment de la Xina). Et presentem quatre exemples de mòbils potents però barats que es poden comprar a internet.

XIAOMI REDMI 3

Un ‘clàssic’ amb gran bateria i molt equilibrat

La firma xinesa Xiaomi triomfa al seu país d'origen gràcies a l'aposta de venda directa per internet i terminals de disseny i potents. El Xiaomi Redmi 3 és encara un dels mòbils més venuts per internet: amb un disseny clàssic però elegant, inclou processador Qualcomm Snapdragon de vuit nuclis, 16 GB de memòria, 2 GB de RAM, dual SIM, bateria de 4.100 mAh i pantalla de 5 polzades. Es pot comprar per uns 110 euros.

DOOGEE DG310

Mòbil d'entrada per poc més de 40 euros però potent

El Doogee DG310 és un mòbil xinès relativament antic (del 2014) però que, en canvi, triomfa encara aquests dies a Espanya. És dels més venuts a Amazon.es pel seu baix preu i característiques decents: per poc més de 40 euros es té un mòbil amb pantalla de 5 polzades, càmera de 5 megapíxels, dual SIM i processador de quatre processadors. Això sí, funciona amb versió d'Android una mica antiga, Kitkat 4.4.2.

CUBOT X9

Potència i bons complements per poc més de 100 euros

Una altra marca xinesa que està fent parlar és Cubot. El seu model X9 és dels més venuts a Espanya en l'actualitat, sempre per internet. El preu ronda els 120 euros per a un ‘smartphone’ amb Android 4.4 i pantalla de 5 polzades, càmera de fotos de 13 megapíxels posterior i de 5 megapíxels la del davant, 16 GB de memòria interna, 2 GB de memòria RAM, dual SIM i processador de vuit nuclis. Pateix en bateria: 1.900 mAh.

HUAWEI P8 LITE

Notícies relacionades

Grans prestacions per a un mòbil de marca

La xinesa Huawei no és ni de bon tros una desconeguda a Espanya, i el seu èxit radica precisament en un equilibri entre disseny, capacitats i preu, a més de la garantia que ofereix el fabricant oriental. El Huawei P8 Lite és una de les seves estrelles de gamma mitjana: per poc més de 170 euros ofereix pantalla de 5 polzades, càmera de 13 megapíxels, 16 GB de capacitat, dual SIM, processador de quatre nuclis i 2 GB de RAM.