APPS PER A MÒBIL RECOMANADES

Les millors aplicacions de la setmana: Media Markt i Social Drive

Media Markt, Social Drive, Tiny Escaner, UEFA Euro 2016 i Human, seleccionades com les millors aplicacions de la setmana per a mòbil

mm

mm

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Els mòbils estan canviat la forma com els consumidors compren. Ho sap molt bé Media Markt, la cadena de botigues d'electrònica electrodomèstics, que acaba de llançar la seva pròpia app per a iOS Android. És l'aplicació de la setmana.

1. MEDIA MARKT

Compres d'electrònica

La cadena de botigues de productes d'electrònica i electrodomèstics alemanya Media Markt acaba de llançar una aplicació per a mòbils Android i iOS (gratis). Des d'aquesta app es pot obtenir informació dels productes, realitzar compres, emmagatzemar els tiquets de les adquisicions o localitzar establiments del grup mitjançant la posició de l'usuari.

2. SOCIAL DRIVE

Conduir i informar al mateix temps

L'anomenada ‘economia col·laborativa’ es basa en la participació de tots els agents en una activitat. Una cosa similar proposa Social Drive, una aplicació gratuïta per a Android iOS que és una xarxa social per a conductors en temps real, 100% legal i a través de la qual pots informar i ser informat sobre radarscontrols o altres incidències de la teva zona en qualsevol punt d'Espanya.

3. TINY ESCANER

Del mòbil a un PDF

Convertir gairebé qualsevol mena de document (sobretot els de text) en un PDF és molt senzill amb aplicacions com Tiny Escaner (iOS Android, gratis). Aquesta app aprofita els avantatges dels mòbils i ofereix un ús molt senzill: només s'ha de fer una foto als documents desitjats i el programa s'encarrega de convertir-ho en un arxiu PDF. Després, es pot enviar o emmagatzemar.

4. UEFA EURO 2016

Seguir l'Eurocopa des del mòbil

L'Eurocopa 2016 ja ha començat, i no hi ha res millor que una bona aplicació per saber tot el que passa en el campionat de França. L'app oficial és una bona opció (UEFA Euro 2016, gratis, Android iOS), i des d'aquesta aplicació es pot triar una selecció favorita per rebre alertes. També es pot consultar tota la informació sobre el torneig, des de resultats fins a notícies.

5. HUMAN

Notícies relacionades

Monitoritzar i comparar

Els mòbils i 'wearables' permeten monitoritzar gran part de l'activitat dels ciutadans. El que proposa l'aplicació Human (gratis, iOS Android) és fer un seguiment de totes aquestes activitats de cada dia i mostrar els èxits de l'usuari però comparant-los amb altres persones semblants de tot el món. L'aplicació s'executa en segon pla de manera senzilla.