Anar al contingut

DEBAT EMPRESARIAL

Puigdemont replica a les crítiques d'empresaris a la pujada de l'IRPF

El president demana "una mirada més àmplia" davant les mesures, encara que sense donar per fet l'increment

Antoni Fuentes

Puigdemont replica a les crítiques d'empresaris a la pujada de l'IRPF

JOSEP GARCIA

El president de la GeneralitatCarles Puigdemont, ha hagut de donar la cara per la pujada de l'IRPF davant uns 200 empresaris. Puigdemont s'ha vist obligat a sortir del guió d'una conferència sobre el futur de la indústria per respondre a les crítiques que acabava de formular el president de la Fundació per la Indústria, del Gremi de Fabricants de Sabadell, Josep Bombardó. 

El president ha demanat als empresaris d'empreses del sector industrial una "mirada més àmplia" en el debat sobre la pujada d'impostos per a les rendes més altes que ha plantejat el líder d'ERCOriol Junqueras, perquè "hi ha mesures que aparentment poden semblar negatives i generen controvèrsia però que al final es demostra que són bones" per a l'economia. "No dic que els impostos hagin de pujar, però les mesures s'han de veure d'una forma més àmplia", ha puntualitzat Puigdemont després del que semblava una defensa del polèmic increment de l'IRPF.

Uns minuts abans, el dirigent empresarial havia alertat Puigdemont que apujar els impostos no garanteix un augment de la recaptació, però, en canvi, pot resultar "asfixiant". "S'ha de vigilar perquè si es muny molt la vaca, pot acabar tísica", ha afirmat Bombardó.

0 Comentaris
cargando