LA RECEPTA DE LA PATRONAL

Rosell afirma que Espanya necessita reformes "que fan mal, però de les que curen"

El president de la CEOE destaca el bon comportament de l'economia espanyola malgrat la situació política

 

  / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts

El president de la CEOE, Juan Rosell, ha destacat el bon comportament de l'economia espanyola malgrat la situació política del país, però ha incidit que és "absolutament necessari" que Espanya Europa portin a terme reformes "de les que fan mal, però de les que curen".

A les Trobades Empresarials CEOE Cepime, Rosell ha incidit que, malgrat que Espanya registra actualment unes dades "que ja voldrien els grans països europeus", això no vol dir que tota la feina estigui feta.

Per aquest motiu, el president de la CEOE ha remarcat que les reformes i els canvis són "absolutament imprescindibles" a la "vella Europa" i ha posat d'exemple els avenços aconseguits a Alemanya fa uns anys quan els dos grans partits es van posar d'acord per fer la reforma.

En aquest sentit, ha subratllat que les mesures a adoptar han de ser "reformes que fan mal, però de les que curen", i les ha comparat amb "la mercromina" que les mares aplicaven als seus fills quan queien.

Notícies relacionades

El president de la CEOE ha defensat que les reformes fan que els països siguin "més atractius" perquè les empreses tinguin menys problemes i facin el que hagin de fer, que és intentar vendre en mercats nacionals i internacionals.

Així mateix, Rosell ha ressaltat que en una situació política de "gairebé plena campanya electoral" l'economia espanyola i les empreses "segueixen el seu camí" i s'estan registrant unes dades positives si es miren amb perspectiva, ja que Espanya està creixent i està generant ocupació.