Anar al contingut

OCUPACIÓ ESPECIAL

El Grup SIFU crea 600 nous llocs de treball per a discapacitats

La firma insereix el personal en serveis mediambientals i auxiliars

EL PERIODICO / MADRID

El grup SIFU, un dels centres especialitzats d'ocupació més importants d'Espanya, ha creat aquest any 600 nous llocs de treball per a persones amb diversitat funcional en sectors com el de la neteja, serveis mediambientals o serveis auxiliars.

La companyia, que dóna feina a 4.000 persones i està presidida per Albert Campabadal Mas, el 85% amb algun tipus de discapacitat, ha aplicat plans de formació per desenvolupar habilitats i donar una oportunitat a persones en risc de exclusió i amb menys oportunitats. 

La bretxa entre els col·lectius amb i sense discapacitat pel que fa a l'índex de desocupació gairebé s'ha duplicat en els últims anys, passant del 5% del 2008 al 9% del 2013. 

Actualment, el 70% dels treballadors amb discapacitat a Espanya treballa en un centre especial d'ocupació, un percentatge que s'ha incrementat considerablement en els últims anys respecte a les feines ordinàries.

“La recuperació també està sent possible per a les persones amb discapacitat, i seria molt adequat que per al 2016 aquesta creació d'ocupació es pogués ampliar a les empreses ordinàries”, assenyala Cristian Rovira, vicepresident de grup SIFU.

0 Comentaris
cargando