ELS COMPTES PÚBLICS

Montoro entrega a Posada el projecte de Pressupostos del 2016 i dóna el tret de sortida a la seva tramitació

El Govern presenta avui els comptes de l'Estat per a l'any que ve

El ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristobal Montoro, entregava aquest matí a Jesús María Posada, president del Congrés, el projecte dels Pressupostos Generals de l’Estat del 2016. / VÍDEO : ATLAS

1
Es llegeix en minuts

El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, ha entregat aquest dimarts al president del Congrés, Jesús Posada, el projecte de llei dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per al 2016, que ha enviat per via electrònica com ja va fer l'any passat, i ha donat així el tret de sortida a la tramitació dels comptes del pròxim exercici.

Com és habitual, el ministre ha posat davant els fotògrafs al pati de Floridablanca de la Cambra baixa poc abans de les 10.00 hores, acompanyat pels seus tres secretaris d'Estat: de Pressupostos, Marta Fernández Currás; d'Hisenda, Miguel Ferre, i d'Administracions Públiques, Antonio Beteta. En aquesta ocasió, també s'hi ha sumat la secretària general de Coordinació Autonòmica i Local, Rosana Navarro.

Notícies relacionades

Com ha sigut habitual durant els últims anys, el ministre no ha posat amb cap dels elements del Pressupost, cosa que sí que ha fet després d'entregar al president del Congrés el 'pen drive', el llibre groc on es recull el detall dels comptes públics i el codi QR per accedir a la informació 'on line'.

A aquest acte institucional, que com és tradicional ha tingut lloc al Saló de Passos Perduts, també hi han assistit altres alts càrrecs del Ministeri d'Hisenda, el president de la Comissió parlamentària de Pressupostos, el socialista José Enrique Serrano, i diversos diputats del PP, entre ells els portaveus d'Hisenda i Pressupostos, Ana Madrazo i Jaime Olano, respectivament.