TECNOLOGIA

Los Angeles es prepara per a la fira mundial de videojocs E3 amb la realitat virtual en el focus

Microsoft presentarà les novetats de Xbox aquesta tarda, la vigília de l'inici de la fira

El centre de convencions de Los Angeles, que acull l’E3.

El centre de convencions de Los Angeles, que acull l’E3. / AFP / GETTY IMAGES

1
Es llegeix en minuts
SONIA GUTIÉRREZ / BARCELONA

Falta un dia perquè comenci la gran cita mundial dels videojocs, la fira E3 (Electronic Entertainment Expo) de Los Angeles, on es presentaran les novetats del sector. La realitat virtual és un dels temes que està despertant més expectació i s'espera que les companyies apostin realment per aquesta tecnologia. Fins aquest dijous, seran presents a Los Angeles les principals companyies del sector, com Sony, Microsoft i Nintendo, però també un gran nombre d'empreses de tot el món, que aprofiten el reclam indiscutible d'aquest saló per fer els seus grans anuncis.

Microsoft s'anticipa unes hores a l'inici oficial de l'E3 per celebrar aquesta tarda (cap a les 18.30 hora espanyola) una conferència de premsa sobre la consola Xbox. Es preveu la presentació del nou 'Halo 5: Guardians', i novetats sobre la Xbox One, que segons alguns fòrums especialitzats es podria tractar d'un nou comandament.

NOUS TÍTOLS

Bethesda ha sigut la primera que ha presentat aquest dilluns les seves novetats, entre aquestes l'esperat Fallout 4. També la vigília de la fira, la nord-americana Electronic Arts (EA) celebrarà el seu acte, en què anunciarà els nous jocs 'Mirror's Edge Catalyst', 'Need for Speed', 'Star Wars Battlefront', 'FIFA 16', 'Minions Paradise' i 'Star Wars: The Old Republic'. No es descarta que es guardi algun as a la màniga com a sorpresa.

Notícies relacionades

Dimarts, primer dia de l'E3, es concentren el gruix d'actes, amb Sony, Nintendo i Ubisoft com a grans protagonistes de la jornada. Per part de Playstation (Sony), està previst que es presentin jocs com 'Uncharted 4', 'Hellblade', 'Street Fighter 5', encara que sens dubte els més esperat són les ulleres de realitat virtual Project Morpheus. El fabricant de la consola Wii U, Nintendo, ha viscut èpoques millors. Aquest any, a més de nous títols, s'espera que segueixi explotant l'èxit de les figuretes Amiibo, i potser avanci alguna cosa sobre la consola NX en què està treballant.

La francesa Ubisoft anunciarà les últimes novetats d''Assassin's Creed', 'The Division' i 'Rainbow Six Siege', al marge de les sorpreses que tingui preparades.

Temes:

Los Angeles