TELEFONIA

Tuenti Mòbil comença a operar a l'Equador

La firma consolida la seva presència a Llatinoamèrica, on ja presta serveis a l'Argentina, el Perú i Mèxic

1
Es llegeix en minuts

Tuenti, propietat de Telefónica i amb activitat en el mercat de la telefonia mòbil a Espanya des del febrer del 2012, ha començat les seves operacions a l'Equador, que es converteix en el seu quart mercat com a operador mòbil a Llatinoamèrica, després del llançament a l'ArgentinaMèxic i el Perú.

La companyia, que compta amb 240.000 clients actius a Espanya, va presentar a Guayaquil la seva proposta en telefonia prepagament amb una oferta comercial enfocada en les prestacions digitals i amb tarifes tant setmanals com quinzenals i mensuals.

En concret, la companyia posa a disposició dels clients tres 'combos' de set dies amb 100 megues de navegació, 15 minuts de trucades i 15 missatges de text (SMS); de 15 dies amb 200 megues, 30 minuts de veu i 30 SMS, i de 30 dies amb 400 megues, 60 minuts i 60 SMS a 5 dòlars, 10 dòlars i 15 dòlars, respectivament. Els minuts i SMS del 'combo' s'apliquen per a destins a l'Equador, el Canadà, els EUA, Mèxic, Colòmbia, el Perú, Itàlia, i Espanya.

Aquesta oferta inclou WhatsApp i Facebook il·limitat. A més, la firma permet als clients afegir comodins de 25 megues, 5 minuts i 20 SMS addicionals per 0,5 dòlars.

Notícies relacionades

Pel conseller delegat, Sebastián Muriel, Tuenti és a Llatinoamèrica, igual que a Espanya, un servei "centrat en dades".

"El servei s'implementa en cada país amb una proposta comercial específica adaptada a les necessitats locals, però sempre sobre la mateixa plataforma tecnològica comuna, a què aniran incorporant progressivament a nivell global els avenços tecnològics de producte que desenvolupa l'equip d'innovació", ha afegit el directiu.