Cepsa guanya la compra col·lectiva de carburant convocada per l'OCU

La petrolera oferirà als més de 210.000 inscrits descomptes de fins a vuit cèntims per litre durant un any

1
Es llegeix en minuts
AGUSTÍ SALA / BARCELONA

La primera compra col·lectiva de carburant organitzada per l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ja té guanyador. És Cepsa, que oferirà descomptes de fins a vuit cèntims per litre en gasolina gasoil als més de 210.000 inscrits.

L'OCU afirma que la campanya, que es manté oberta per captar més beneficiaris, "demostra l'interès creixent que aquesta mena d'iniciatives té entre els consumidors". També revela el potencial que té agrupar-se col·lectivament per fer compres de determinats productes o serveis.

Notícies relacionades

Els inscrits en la plataforma de compra col·lectiva es podran beneficiar durant un any d'un descompte de fins a 8 cèntims per litre de qualsevol tipus de carburant repostat. En concret, obtindran un descompte de sis cèntims a les gasolineres de tota la xarxa, un total de 1.500 punts de servei a tot el territori, i dos cèntims addicionals si la compra es fa a l'estació de servei habitual que triï el consumidor, que la podrà canviar totes les vegades que ho necessiti.

Els descomptes es canalitzaran a través d'una targeta, que s'obtindrà de forma gratuïta i que no tindrà associat cap compromís de compra o ús. Fonts del sector minimitzen la importància d'iniciatives d'aquesta mena perquè al mercat hi ha targetes de descompte que beneficien diferents col·lectius, com els transportistes o les que es vinculen a cadenes de súpers o hípers. Companyies com la mateixa Cepsa Repsol tenen aquesta mena de promocions.

Temes:

CEPSA Empreses