SALÓ

El Meeting Point constata signes per a l'optimisme en el sector immobiliari espanyol

"Ha sigut un punt d'inflexió", va destacar l'organització

1
Es llegeix en minuts

El Barcelona Meeting Point (BMP) ha constatat en la seva XVIII edició signes per a l'optimisme en el sector immobiliari espanyol, amb un èxit de visitants i la satisfacció generalitzada dels seus expositors, ha assegurat el saló en un comunicat.

El president de BMP, Enrique Lacalle, ha destacat que el saló --organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB)-- "ha sigut un punt d'inflexió i ha confirmat que tot apunta a una recuperació del sector".

"Ha sigut un punt de trobada del sector immobiliari europeu a la tardor i el punt d'inflexió per al sector immobiliari espanyol", ha ressaltat.

Lacalle ha assegurat que s'ha percebut un gran interès internacional per invertir a Espanya, i ha ressaltat que "la participació d'inversors europeus, russos i xinesos ha sigut clau en l'èxit del saló", que ha comptat amb la participació de 38 fons internacionals.

Notícies relacionades

El delegat especial de l'Estat al CZFB, Jordi Cornet, ha celebrat que el BMP "fa 18 anys que està distingint Barcelona com una capital dels professionals immobiliaris i un enclavament de negoci internacional".

El BMP és el saló immobiliari professional i internacional de caràcter anual que ofereix en cinc dies la possibilitat de contactar amb personalitats rellevants del sector, conèixer oportunitats d'inversió, aconseguir finançament i aprendre les últimes tendències de la indústria immobiliària.