"¡Sostre, aigua i llum!"

Mitja dotzena d'activistes de la PAH desallotjats del saló Barcelona Meeting Point

Segons ha informat la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, una de les seves membres ha patit diverses contusions per part dels agents de seguretat privada de la fira

Vídeo del desallotjament dels membres de la PAH en el saló Barcelona Meeting Point. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Mitja dotzena d'activistes de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) han estat desallotjats a primera hora d'aquesta tarda del saló Meeting Point de Barcelona, on estaven corejant lemes a favor del dret a la vivenda, contra els desnonaments i el negoci immobiliari.

El succés ha passat cap a les 14.00 hores, quan un grup d'activistes que estaven al recinte repartits entre els estands de les entitats bancàries s'han posat les samarretes verdes de la plataforma i han irromput a l'interior de la fira immobiliària mentre proferien crits com: "¡Sí que es pot!" i "¡Sostre, aigua i llum!".

Els agents de seguretat privada del recinte s'han abalançat sobre els activistes i els han expulsat del recinte, encara que a una de les activistes que s'ha tirat a terra i s'ha resistit, l'han arrossegat, i li han causat, segons ha informat la PAH, diverses contusions.

Notícies relacionades

La PAH ha criticat l'actuació dels agents de seguretat privada del Meeting Point, han acusat el saló de "promoure l'especulació immobiliària" i de "reprendre la llibertat d'expressió i manifestació que hem patit". Fonts del saló Meeting Point han declinat comentar els fets.

La PAH també ha culpat dels fets l'Ajuntament de Barcelona, coorganitzador i patrocinador de la fira, "que segueix al costat dels que negocien amb pisos tacats de sang i vides hipotecades".