ALIMENTACIÓ

Burger King negocia la compra de la canadenca Tim Hortons

La fusió de les dues firmes crearia la segona cadena més gran del món de menjar ràpid

1
Es llegeix en minuts

Burger King Worldwide, la segona cadena de restaurants de menjar ràpid dels EUA, està en converses amb la seva homòloga canadenca Tim Hortons de cara a la fusió de les dues empreses per crear la tercera companyia més gran del sector a nivell mundial amb una facturació global estimada de 22.000 milions de dòlars (16.666 milions d'euros) i més de 18.000 restaurants en un centenar de països.

"La nova companyia seria la tercera més gran del món en el sector de serveis de restauració ràpida", va destacar la cadena canadenca de restauració, molt popular per la venda de cafè i dònuts.

En cas que les converses entre les dues companyies arribessin a bon port la multinacional sorgida de la fusió tindria el seu domicili fiscal al Canadà, principal mercat per a la nova empresa, encara que tant Burger King com Tim Hortons continuaran operant com a marques independents.

Notícies relacionades

3G Capital, accionista majoritari de Burger King, mantindria la majoria accionarial en la nova companyia sorgida de la fusió.

"La transacció encara està subjecta a la negociació d'un acord definitiu i no existeix la certesa que s'hi arribi o que la transacció finalment es faci", van afegir les dues empreses.

Temes:

Burger King