Afectats per Gowex denunciaran la companyia i el seu president

Les accions també aniran dirigides contra l'empresa Bolsas y Mercados Españoles i l'auditoria M&A

1
Es llegeix en minuts

Una plataforma d'afectats acabada de crear després de l'escàndol de Gowex ha anunciat la seva intenció de denunciar totes les parts involucrades en l'"estafa", entre elles la companyia; el seu president, Jenaro GarcíaBolsas y Mercados Españoles (BME) i la firma auditora M&A.

Els impulsors de la plataforma, que s'ha creat a través de Twitter amb el nom de 'estafadosgowex', asseguren a EFE trobar-se desbordats i confien a poder determinar en els pròxims dies el nombre d'afectats membres. "Som conscients que serà molt difícil recuperar els diners, però aquest és el nostre principal objectiu", assenyalen en un tuit difós a la xarxa social.

Per a tots aquells afectats interessats a sumar-se a la plataforma han posat a la seva disposició l'adreça de correu electrònic estafadosgowex@gmail.com.

Denúncia de l'associació d'inversors Asinver

L'associació d'inversors Asinver va presentar divendres passat una denúncia davant la Fiscalia General de l'Estat contra Gowex, el seu president, M&A Auditores; el seu assessor Ernest&Young, i BME, per falsejament d'informació econòmica, de comptes anuals i ús d'informació rellevant.

Notícies relacionades

La matinada passada (a les 4.54 hores), Gowex ha enviat un fet rellevant al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) en què anunciava que s'havia revocat el càrrec al president després d'admetre a diversos consellers que els comptes de la societat d'almenys els últims quatre anys no reflecteixen la seva "imatge fidel", atribuint-se l'autoria d'aquesta falsedat.

Aquesta situació ha obligat el Consell d'Administració de Gowex a sol·licitar el concurs voluntari de creditors davant la previsió que la companyia de xarxes wi-fi no pugui fer front als seus deutes.

Temes:

Gowex