PROBLEMES D'UN DIRIGENT EMPRESARIAL

L'empresa del vicepresident de la CEOE Arturo Fernández demana preconcurs de creditors

El grup de restauració Arturo Cantoblanco compta amb 135 establiments, entre els quals hi ha col·legis, hotels, restaurants, cafeteries i gimnasos

1
Es llegeix en minuts

L'empresa de restauració Grupo Arturo Cantoblanco ha anunciat que ha sol·licitat entrar en preconcurs de creditors, el procediment previ a l'antiga suspensió de pagaments, per salvaguardar els compromisos adquirits amb els clients i assegurar els llocs de treball dels seus empleats.

Notícies relacionades

Segons un comunicat de l'empresa que dirigeix el president de la patronal madrilenya CEIM vicepresident de CEOEArturo Fernández, la companyia ha iniciat paral·lelament un procés de reestructuració per garantir el futur del projecte empresarial. "Les mesures que es preveuen adoptar ens permetran complir els nostres compromisos amb proveïdors, bancs i Administració", s'afegeix en la nota.

El grup Arturo Cantoblanco compta amb 135 establiments d'índole molt diversa, entre els quals hi ha col·legis, hotels, restaurants, cafeteries i gimnasos, i l'any passat va anunciar l'inici d'un procés d'ampliació de capital d'entre 50 i 70 milions d'euros. Empresari des dels 17 anys i successor del negoci familiar que va fundar el seu avi el 1898, Arturo Fernández va aconseguir al mes de març que els seus companys empresaris li confiessin quatre anys més el lideratge de la CEIM, per consolidar i ampliar la modernització que la patronal madrilenya va iniciar el 2007.