Almudena Román, nova directora general d'ING Direct España

Román substitueix en el càrrec Carina Szpilka

1
Es llegeix en minuts

Almudena Román ha estat nomenada nova directora general d'ING Direct España, en substitució de Carina Szpilka, que va abandonar el càrrec la setmana passada per emprendre nous projectes professionals.

Segons ha informat l'entitat, des d'aquest càrrec Román contribuirà al creixement del banc a Espanya, "aportant el seu ampli coneixement del sector i del client bancari, així com del negoci i de l'entorn digital".

Román és membre del comitè de direcció d'ING Direct España des del 2008. Al llarg dels cinc últims anys ha ocupat el lloc de directora general de màrqueting gestió de marca, des d'on ha assegurat la consistència i alineació dels missatges publicitaris amb l'estratègia del banc.

Notícies relacionades

La directiva compta amb una trajectòria de 15 anys a l'entitat, temps en què ha assumit diferents càrrecs de responsabilitat com la coordinació de les àrees de màrqueting i estratègia dels productes d'hipoteca naranja cuenta nómina, la direcció d'internet del banc des d'atenció al client i l'àrea de compensació i projectes al departament d'operacions.

Tant Almudena Román, directora general del banc de particulars, ING Direct, com Iñigo Churruca, director general de banca corporativa, ING Commercial Banking, reporten a Peter Staal, conseller delegat d'ING Bank Spain & Portugal.

Temes:

ING