25 maig 2020

Anar al contingut

REESTRUCTURACIÓ DEL SISTEMA FINANCER

ING suprimirà 2.350 llocs de treball, però Espanya no es veurà afectada

La firma holandesa busca estalviar 460 milions fins al 2015

El grup holandès ING suprimirà 2.350 llocs de treball en els pròxims anys, dels quals 1.350 s'eliminaran a l'asseguradora Nationale-Nederlanden a Europa i els altres 1.000 en el negoci de banca comercial, segons ha informat aquest dimecres el conseller delegat de la companyia, Jan Hommen, després d'anunciar que els resultats del tercer trimestre han registrat una caiguda interanual del 64%, fins als 609 milions d'euros.

Fonts d'ING Direct Espanya han assegurat a Europa Press que aquesta retallada de llocs de treball no afectarà la seva plantilla, integrada per uns 1.000 treballadors, al mateix temps que han subratllat que la filial espanyola segueix contractant personal. De fet, actualment hi ha obert un procés de selecció per a 20 llocs de treball, segons les mateixes fonts.

Hommen ha explicat que la reorganització de Nationale-Nederlanden a Europa, en la qual s'emmarca la supressió d'aquests 1.350 llocs de treball, permetrà estalviar uns 200 milions d'euros anuals fins al 2014, mentre que la simplificació de la seva divisió de banca comercial, que perdrà un miler de treballadors, produirà un estalvi de 260 milions d'euros anuals a partir del 2015.

"És dolorós anunciar aquestes mesures avui perquè en aquests temps difícils els empleats de tots els nivells han treballat incansablement", ha subratllat Hommen, que ha agraït als treballadors els seus esforços.

Temes: ING