AMB 388 TREBALLADORS

Yamaha retira l'ERO per a la seva fàbrica de Barcelona però manté el tancament

La multinacional assegura que presentarà un nou "calendari d'implementació"

1
Es llegeix en minuts
EFE / Barcelona

La multinacional Yamaha ha retirat l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) presentat davant la Generalitat per tancar la seva planta de Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), encara que manté la seva intenció de traslladar la seva producció fora de Catalunya.

Fonts del comitè d'empresa de la fàbrica de Barcelona han informat que el fabricant de motocicletes ha traslladat als treballadors la seva voluntat de continuar amb els seus plans de tancament de la planta, on treballen 388 persones, malgrat la retirada de l'ERO, per a la qual cosa buscarà un nou "calendari d'implementació".

Notícies relacionades

L'ERO que Yamaha va presentar davant la Conselleria d'Empresa i Ocupació el 2 de març passat contemplava el trasllat de la producció de Barcelona a la planta de la companyia de Saint Quentin (França) i el cessament, per tant, de la seva activitat a Catalunya.

Els treballadors sempre han defensat que no existeixen raons econòmiques ni organitzatives objectives que justifiquin l'ERO a la planta de Barcelona.