DISTRIBUCIÓ

La integració de Caprabo a Eroski es farà d'aquí a unes setmanes

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / EL PERIÓDICO

El president del grup Eroski, Consta Dacosta, assegura que la integració efectiva de Caprabo en el grup es produirà en les pròximes setmanes, una vegada obtingut el vistiplau de les autoritats de la competència. Després d'aquesta operació, diu, Eroski tindrà "més potència" i estarà "en condicions d'atrevir-se a desafiaments encara més ambiciosos".

Després d'haver portat a terme la compra del 75% de les accions de Caprabo, Eroski comptarà amb una xarxa de 2.348 establiments, més de 47.000 treballadors i un volum de facturació superior als 8.600 milions d'euros. En un article firmat per Dacosta a la revista internaIdeaSana Eroski,aquest afirma que es tracta d'una operació d'"envergadura" i suposa una "fita destacada" en la història d'Eroski. Dacosta afegeix que per a la integració de la nova societat "necessitaran temps", però es mostra convençut que "es farà bé" perquè Eroski té una "bona experiència en aquesta tasca".

La incorporació de Caprabo a Eroski consolida "un projecte de distribució de capital i seu espanyoles". En aquest sentit, manifesta que és una "bona notícia" per al grup i "també per al sector i els fabricants de la marca Eroski i per als centenars de ramaders i agricultors que produeixen la marca Eroski Natur".

LA HISENDA BASCA "I,

Notícies relacionades

naturalment, no és un esdeveniment indiferent per a la comunitat i per a les Hisendes públiques, perquè aquí es queda tota la riquesa que Eroski genera", indica en referència a la seu social del grup, a Euskadi.

Qui més guanya amb l'adquisició, comenta el president del grup, són els empleats i els clients d'Eroski. "Els treballadors, nous reptes professionals i un futur més segur; els consumidors, una organització més ben preparada per facilitar-los una oferta més atractiva, especialment un millor preu".