De les entremaliadures de Zipi i Zape a la nova banda sonora d'Ennio Morricone

Els bessons més coneguts del tebeo espanyol tornen al cine amb 'Zipi y Zape y la isla del capitán'

'Dominical' entrevista el compositor italià, autor de la música que sonarà a la pel·lícula 'La correspondencia'

amargets34767288 portada del dominical 723 del 24 07 2016 castellano160721171634

amargets34767288 portada del dominical 723 del 24 07 2016 castellano160721171634

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Zipi i Zape tornen a saltar del paper a la gran pantalla. Oskar Santos repeteix com a director a la nova pel·lícula dels bessons més coneguts del còmic espanyol. 'Zipi y Zape y la isla del capitán' és una gimcana d'aventures amb una ambientació ‘retrofuturista’ i amb contínues referències a clàssics de la literatura de ciència-ficció. "La pel·lícula està plena de situacions sorprenents, explicades mitjançant les propostes que feia la ciència-ficció fa 100 anys. Com si Zipi i Zape s'haguessin colat en una novel·la de Jules Verne", relata Santos.

Seguint amb el cine, 'Dominical' entrevista un dels compositors de bandes sonores més prolífics i longeus, Ennio Morricone. El ‘mestre’ (així li agrada que li diguin) és l'autor de la música de la pel·lícula ‘La correspondencia’, del director italià Giuseppe Tornatore.

I del cine a la literatura. És el torn de Kiko Amat per recordar una experiència precoç que el va marcar. A la segona part de la trilogia ‘La meva primera vegada’, en què tres escriptors rememoren moments que van deixar empremta, l'escriptor descriu la seva primera borratxera.

A falta de dues setmanes perquè Rio de Janeiro obri les portes a esportistes de tot el món, el suplement d'EL PERIÓDICO elabora un podi amb les imatges més rellevants de les últimes sis edicions dels Jocs Olímpics. A més, la revista facilita una guia de supervivència gestual per evitar malentesos en altres països, amb consells que poden ser útils. I viatja fins a la Val d’Orcia de la Toscana, per descobrir els suaus turons i les vinyes que han enamorat més d'un director de Hollywood, ja que ha sigut el paratge escollit per a diverses pel·lícules.

'Dominical' també repassa una inspiració recurrent i refrescant en la història de l'art: els banyistes. I fixa la seva mirada en els talls delicats de les col·leccions femenines d'aquesta temporada, a més de proposar acabar amb la monotonia del cabell fosc, amb una selecció de pentinats atrevits i tons més brillants.

MUJER HOY

Notícies relacionades

Mila Kunis parla dels problemes que comporta la maternitat, del paper de les dones en política, de la desigualtat salarial a Hollywood i de l'evolució del feminisme."Per mi, l'autèntic feminisme és mantenir-te fidel a tu mateix i fer el que et faci sentir feliç i orgullosa en cada moment", assegura l'actriu.

El setmanari també aprofundeix en la figura de Hillary Clintonla candidata demòcrata a presidir els Estats Units; reivindica la felicitat d'estar ‘single’; proposa diferents esports per als mesos d'estiu i ofereix receptes amb la barbacoa com a protagonista.