Dels porcells de dues estrelles Michelin a la dona que deixa fora de joc Dani Alves

El restaurant Coque, que acaba d'aconseguir la seva segona estrella Michelin, trasllada la seva cuina a Madrid

"Em marxa la força per la boca", confessa la model Joana Sanz després d'un any de relació amb l'exfutbolista del Barça

Mario Sandoval explica els secrets del porcell. / JOSÉ LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

60 anys, 136.000 porcells i dues estrelles Michelin després, Coque es mou. El restaurant, on es menja el millor garrí, segons els experts, deixa Humanes per establir-se a Madrid. Mario, Rafael i Diego, els germans Sandoval, dirigeixen l'establiment, herència dels pares, nòmades culinaris que van obrir fins a tres locals. L'últim d'ells, Coque.

El trio va rebre la primera estrella el 2004. Des d'aleshores, ha buscat la seva raó de ser. “Durant deu anys he estat buscant una identitat i un llenguatge […] L'autenticitat de la terra. Treballar en família. El descobriment amb els viatges. Reunir la saviesa d'una família amb tres generacions”, detalla Mario Sandoval, el xef del restaurant.

Dominical’ també entrevista Joana Sanzmillor model de la Madrid Fashion Week, que arrenca més titulars per la seva relació sentimental irradiat a Instagram amb l'exfutbolista del Barça Dani Alves. Extravertida i transparent. “Jo dic sempre el que penso. Em marxa la força per la boca”, reconeix.

Al suplement d'EL PERIÓDICO també apareixen Omar Sharif Jr., nét de l'actor que va interpretar el cèlebre Doctor Zhivago, que a més de compartir professió amb el seu avi també és un activista que defensa els drets del col·lectiu LGBT, i Antonio Manzini, considerat el successor d'Andrea Camilleri, que acaba de publicar la seva tercera novel·la, en què repeteix com a protagonista el contradictori policia Rocco Schiavone.

A més, el setmanari se submergeix en l'exposició del Museu Marítim de Barcelona que commemora els 150 anys del naixement de la pintura sota el mar. I, com que l'estiu és l'època dels festivals, ‘Dominical’ ofereix un especial on recull les millors anècdotes festivaleres dels músics més sol·licitats i proposa vestits a mida en funció de l'espectacle al qual s'assisteixi.

'MUJER HOY'

Per Mar Saura, el millor comença als 40. Triomfa a la televisió amb ‘El Ministerio del Tiempo’, torna al cine amb La puerta abierta i el seu blog en aquesta publicació compleix cinc anys. L'actriu protagonitza la portada i una sessió de moda a l'interior.

Notícies relacionades

A més, el setmanari entrevista Julia Roberts, que estrena amb George Clooney la pel·lícula ‘Money monster’Money monster’. “Treballo en una indústria que vol malcriar-me i pot destruir-me si no tinc l'equilibri a casa meva", admet l'actriu.

‘MUJER HOY’ també detalla els deu principis dels vegans i els carnívors, com rescatar peces del fons d'aquest forat negre que és l'armari i consells sobre com parlar de sexe amb els fills.