De la por al càncer al canvi radical d'Anohni

El doctor Manel Esteller detalla a 'Dominical' els progressos en la lluita contra el càncer i desmenteix mites. "¿S'ha de tenir por del càncer? S'ha de tenir respecte"

La cantant Anohni, que ja no és Antony ni toca amb The Johnsons, estrena 'Helplessness', el seu primer treball en solitari

amargets33825953 portada del dominical 713  del 15 05 2016  cancer 160512133451

amargets33825953 portada del dominical 713 del 15 05 2016 cancer 160512133451

1
Es llegeix en minuts

¿S'ha de tenir por del càncer? Respon el doctor Manel Esteller a 'Dominical'. Aquest especialista en oncologia, que dimarts va rebre el Premio Nacional de Investigación 2015, detalla al suplement els avenços i les esperances en la lluita contra la malaltia i intenta aprofundir en el misteri de l'Alzheimer. "¿S'ha de tenir por del càncer? Respecte, segur -apunta el metge-. Tractament mèdic acadèmic, segur. I, després, estar informat de quina classe de càncer tens. Perquè les pors són diferents i la gestió de la por també és diferent”.

La revista també entrevista la cantant Anohni, que ja ni és Antony ni l'acompanyen The Johnsons. “He parlat de mi mateixa com a transgènere tota la meva vida”, reconeix. Acaba de publicar el seu primer disc en solitari, ‘Hopelessness’, en què carrega contra els conflictes globals.

Dominical’ parla a més amb Julián Villagrán, actor gadità que encadena un treball rere l'altre, immune a la maledicció dels Goya, i recupera la figura de Nicolás Capo, idealista italià que va impulsar el naturisme a Espanya. El suplement presenta les tendències retro de l'estiu amb el passeig marítim de Sitges de fons i els models d'ulleres de sol que vénen, en què el protagonista és el color.

‘MUJER HOY’

Notícies relacionades

La popularitat de Cristina Pedroche va en augment, però ella es resisteix a canviar. “Seguiré sent com sóc”, afirma a la portada de ‘Mujer Hoy’. La presentadora posa per a una producció de moda i reconeix la importància que té el seu marit en la seva vida: “El meu món el mou David [Muñoz], perquè David és el meu món”.

A més, el suplement entrevista Maureen Sherry, alta executiva d'un banc d'inversió que denuncia en un llibre el sexisme de Wall Street, i Teresa Perales, l'atleta paralímpica que està a punt de participar en els seus cinquens Jocs Olímpics.

Temes:

Anohni