AL 'DOMINICAL'

Fito Cabrales: el cambrer que es va convertir en estrella del rock

El líder de Fito&Fitipaldis parla amb naturalitat de la seva convivència amb l'èxit, les crítiques i els problemes que va tenir amb les drogues

Una entrevista sense paraules amb Tricicle, l'onze ideal de la cuina espanyola i el rodatge d''Exodus', de Ridley Scott, són altres dels continguts destacats de la revista

Imma Muñoz ens presenta els continguts de Dominical. / MONICA PELLICCIA

1
Es llegeix en minuts

Fito Cabrales és el músic espanyol que més omple les gires. I això, a més de la popularitat de la seva música, és perquè cau molt bé. Agraït als seus seguidors, obert a parlar dels errors i els encerts, en aquesta entrevista no té problema a explicar a 'Dominical' com porta això d'estar a punt de ser pare per tercera vegada als 48 anys, no baixar de les llistes d'Els 40 Principals des de fa una dècada i haver d'assumir que, per més que faci més de 10 anys que està net, un addicte no ho deixa de ser mai.

Notícies relacionades

El líder de Fito&Fitipaldis és qui s'emporta la portada de la revista, però hi ha moltes altres cares conegudes. Cares i gestos, com els de Carles Sans, Paco Mir i Joan Gràcia, Tricicle, que se sotmeten a una entrevista molt particular: una que hauran de contestar sense paraules, només amb l'expressivitat de la cara i els cos. I veus, veus inconfusibles: la de Sole Giménez, ex-Presuntos Implicados, que presenta nou disc, 'Cómo hemos cambiado', en què dóna una nova sonoritat als temes que la van consagrar. També hi ha gustos sorprenents i textures gairebé màgiques: els dels onze cuiners que han revolucionat la gastronomia, reunits per Pau Arenós en un llibre, 'Los once'.

I, per acabar, tres noms destacats més en la publicació: el de Ridley Scott, a qui acompanyem en el rodatge del seu pèplum d'autor, 'Exodus'Marcos Chicot, que, després de triomfar amb 'El asesinato de Pitágoras', torna a les llibreries amb el 'thriller' 'La hermandad', i Jose Coronado, novament dins la pell d'un paio torturat en la seva última pel·lícula: 'Fuego'.