'DOMINICAL'

Álex de la Iglesia: "Si m'aturo, em moro"

El director de cine s'autodefineix com un 'freak', "però no un friqui, no es confonguin"

Antonia San Juan, que està de gira amb els seus monòlegs, l'obertura del Festival de Peralada i el món de la cocteleria espanyola completen l'oferta de la revista

Pau Arenós presenta els continguts de la revista d’EL PERIÓDICO. / periodico

Pau Arenós presenta els continguts de la revista d’EL PERIÓDICO.
Álex de la Iglesia, portada del ’Dominical’.

/

1
Es llegeix en minuts

Un home hiperactiu i excessiu. Un neuròtic que intenta no ser-ho. Des de fa uns dies, també un home casat (amb l'actriu Carolina Bang). I un 'freak', "però no un friqui, no es confonguin". Aquestes són algunes de les coordenades que defineixen el director de cine Álex de la Iglesia, que treu suc de les seves obsessions i la seva ironia en la seva segona novel·la 'Recuérdame que te odie' (editada per Planeta). "Viure suposa una lluita constant contra el que és estàtic... crec que, si m'aturo, em moro", explica el personatge de portada del 'Dominical', entrevistat a casa seva a Madrid i amb el seu gos 'Felipe' a coll.

Un altre dels personatges al qual ens accostem en la revista és l'actriu Antonia San Juan, que està de gira amb el millor dels seus monòlegs mentre grava una nova sèrie per a televisió: 'Gym Toni'. "Jo no m'he quedat esperant que m'arribés el pa, he après a fer-lo", indica.

Notícies relacionades

El Festival de Peralada obre el teló amb una de les grans veus actuals de la lírica, la del polonès Piort Beczala. Hem entrevistat aquest prodigi amb aire de galant dels anys 50. "Tinc moltes ofertes per tornar a un lloc on no sóc benvingut", diu de les esbroncades que va rebre al teatre de la Scala de Milà

A més, assoborim el moment 'premium' que està vivint la cocteleria a Espanya amb una ullada a algunes terrasses de MadridBarcelonaMàlaga i Gran Canària on és un gran gust asseure's i assaborir un copa.