Adriana Ugarte i Álex González, amor a tot gas

Juntament amb Alberto Ammann, protagonitzen 'Combustión', el nou 'thriller' de Daniel Calparsoro

La pel·lícula, que es presenta al Festival de Cine de Màlaga, s'estrena la setmana que ve

1
Es llegeix en minuts

Una parella de joves i atractius actors,Adriana UgarteiÁlex González, són els protagonistes de laportada del 'Dominical'. Juntament ambAlberto Ammanncomponen eltriangle amorósque s'encén a'Combustión'. El nou 'thriller' deDaniel Calparsoroes presenta aquest diumenge alFestival de Cine de Màlagai arriba a les sales d'exhibició la setmana que ve. Cotxes, acció i erotisme són els ingredients d'aquest còctel amb un missatge: és perillós (i excitant) viure al límit. "Tot el que apareix en la trama, cotxes inclosos, és un pretext per narrar una història d'amor", explicaUgarte. "La corrupció actual és un reflex del model que se'ns ha venut", es lamenta d'altra banda l'argentí Ammann.

Del cine al teatre, amb una entrevista amb eldramaturgimatemàtic Juan Mayorga, que el 13 de maig vinent pot guanyar el seu cinquèpremi Maxper l'adaptació del clàssic deCalderón de la Barca 'La vida es sueño', la peça delCentro Dramático Nacionalen què l'actriuBlanca Portilloés Segismundo. "Tots som el sultà de Xahrazad --explica Mayorga--. Necessitem que ens expliquin històries. Com deia Borges: 'L'esdeveniment de la meva vida va ser la biblioteca del meu pare. Em podria imaginar un món sense ocells, però no sense llibres'".

Notícies relacionades

I del teatre a un museu, elReina Sofiade Madrid, que espera un rècord de visitants amb una aposta segura:Salvador Dalí. Arriba unaretrospectivade les més importants realitzades mai del pintor de Figueres, amb obres procedents de laTate Modernde Londres ('Metamorfosi de Narcís') i elMomade Nova York ('La persistència de la memòria'). L'exposició 'Dalí. Totes les suggestions poètiques i totes les possibilitats plàstiques' es podrà veure del 27 d'abril fins al 2 de setembre.

L'apartat musical el cobreix el quartet barceloníManel. Amb motiu de la presentació del seutercer disc,'Atletes, baixin de l'escenari', expliquen els secrets del seu èxit. I, de passada, un dels components,Roger Padilla, tan guitarrista com il·lustrador, ensdibuixa el grup 'al descobert'.