Agenda d'activitats gratis a Barcelona avui diumenge 27 de març del 2016

El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). / JUAN JOSE PASCUAL LOBO

1
Es llegeix en minuts
LLUÍS PACHECO / BARCELONA

Aquestes són les activitats gratis més destacades de l'agenda de Barcelona d'avui, diumenge 27 de març del 2016.

SANTS-MONTJUÏC Retrats El Museu Nacional d’Art de Catalunya (a la foto) organitza l'exposició Retrats romànics, una mirada contemporània de l'art produït mil anys enrere. La mostra es podrà veure també dilluns 28. Al Parc de Montjuïc, s/n. Entre les 10.00 i les 15.00 hores. Gratis.

Visita Cementiris de Barcelona organitza avui un trajecte guiat pel cementiri de Montjuïc, en una visita que se centrarà en l'àmbit cronològic entre el 1883 i el 1936. La visita es podrà fer en català o en castellà. A Mare de Déu del Port, 56. A les 11.00 hores en català i a les 11.15 hores en espanyol. Accés gratuït.

EIXAMPLE

Actrius Avui és l'últim dia per visitar la mostra 'Les actrius catalanes del segle XX' al Palau Robert, una exposició que pretén reivindicar el paper d'aquestes professionals al llarg de la història més recent del teatre a Catalunya. Passeig de Gràcia, 107. Entre les 10.00 i les 14.30 hores. Accés lliure.

CIUTAT VELLA

Jazz El Casal de Joves Palau Alòs serà escenari aquesta tarda d'una jam session oberta a la participació de qui ho desitgi (i porti el seu instrument) conduïda pel saxofonista tenor Miguel Villar, el contrabaixista Pau Sala i el bateria Pep Mula. A Sant Pere Més Baix, 55. A les 19.00 hores. Gratuït.

Notícies relacionades

Exposició El centre cultural Arts Santa Mònica acull la mostra Paraules pixelades, una exposició que permetrà visualitzar el passat de la forma literària més recent. La mostra, inaugurada el 28 de gener, es pot visitar fins al 10 d'abril. A la Rambla, 7. Entre les 11.00 i les 17.00 hores. Accés gratuït.

Podeu enviar les vostres propostes a distritos@elperiodico.com