Galtes de porc al forn

Silvia Cosme mostra les peces a punt per cuinar.
Silvia Cosme,propietària de la parada Cansaladeria-Xarcuteria José y Carmen, del mercat de La Marina, proposa un plat complet i, a més, econòmic.
INGREDIENTS (4 persones)
- Vuit galtes de porc, dues per persona
- Patates
- Pastanaga
- Ceba
- Tomàquet
- Llorer
- Sal
- Oli
PREPARACIÓ
Talleu les patates a rodanxes una mica més gruixudes que per fer una truita. Formeu una base. A continuació, salpebreu les patates i col·loqueu-hi a sobre les galtes amb l'os cap avall. Talleu a grills ceba abundant perquè estova la carn i repetiu l'operació amb quatre tomàquets. Després, talleu a làmines una safata d'uns 250 grams de xampinyons. Enceneu el forn a 180 graus i deixeu-l'hi durant 45 minuts. A mitja cocció gireu les galtes i afegiu-hi una mica de vi blanc o caldo.
- Apagada Red Eléctrica sospita d'una desconnexió massiva de plantes solars abans de l'apagada
- Andrés Iniesta: "No sempre tot és bonic, ni per a mi ni per a ningú"
- Lluita contra el frau Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Energia Red Eléctrica ja va alertar al febrer del risc de "desconnexions severes" de llum pel 'boom' de les renovables
- Habitatge Gonzalo Bernardos avisa els espanyols: «Els que es vulguin comprar una casa s’han d’afanyar»
- Futbol Sis partits de sanció a Rüdiger, que els aprofita per operar-se
- Champions league Dembélé silencia l’Arsenal i acosta el PSG a la final de Múnic
- Apunt ¿S’ho imaginen?
- LA CITA DE MONTJUÏC Final guanyada, final per jugar
- PARTIT 100 AMB EL BARÇA Lamine Yamal: "La por la vaig deixar al parc de Mataró fa temps"