Galtes de porc al forn

Silvia Cosme mostra les peces a punt per cuinar.
Silvia Cosme,propietària de la parada Cansaladeria-Xarcuteria José y Carmen, del mercat de La Marina, proposa un plat complet i, a més, econòmic.
INGREDIENTS (4 persones)
- Vuit galtes de porc, dues per persona
- Patates
- Pastanaga
- Ceba
- Tomàquet
- Llorer
- Sal
- Oli
PREPARACIÓ
Talleu les patates a rodanxes una mica més gruixudes que per fer una truita. Formeu una base. A continuació, salpebreu les patates i col·loqueu-hi a sobre les galtes amb l'os cap avall. Talleu a grills ceba abundant perquè estova la carn i repetiu l'operació amb quatre tomàquets. Després, talleu a làmines una safata d'uns 250 grams de xampinyons. Enceneu el forn a 180 graus i deixeu-l'hi durant 45 minuts. A mitja cocció gireu les galtes i afegiu-hi una mica de vi blanc o caldo.
- Referent crític Felipe González amenaça de deixar de votar el PSOE si el Constitucional avala la llei d’amnistia
- Accidents en platges i piscines La Vall d’Hebron ja ha atès dos lesionats medul·lars per capbussades aquest estiu: «És una cosa evitable i no descendeix»
- En el ple El TC declara constitucional l’amnistia del procés amb els vots de la majoria progressista
- Vivenda El PSC lamenta la plantada de Junts en la negociació del 30%
- Maltractament a gent gran La Fiscalia de Barcelona investiga una vintena de cuidadores i familiars per abús econòmic d’avis