LA RECEPTA

Amanida d'arròs amb verdures

Ángeles Gómez i Mireia Gascón mostren l’amanida

Ángeles Gómez i Mireia Gascón mostren l’amanida

1
Es llegeix en minuts

Ángeles Gómez, dependenta de la parada de llegums i cereals La Nova, proposa un plat ràpid, fresc i molt senzill d'elaborar.

INGREDIENTS (4 persones)

400 grams d'arròs1 tomàquet

2 pastanagues

1/2 pebrot vermell

olives

2 ous durs

blat de moro

pèsols

sal

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Per elaborar aquest plat tan estiuenc, la primera cosa que s'ha de fer és bullir l'arròs i reservar-lo a part. Després cal bullir els ous i tallar-los en trossos petits. A continuació, agafeu el tomàquet, les dues pastanagues i 1/2 pebrot vermell, netegeu-los i trossegeu-los. Poseu en un recipient l'arròs ja bullit, el tomàquet, les pastanagues, els ous durs i el mig pebrot vermell. Tot ben tallat. Barregeu tots els ingredients. Després, afegiu-hi els pèsols, les olives i el blat de moro. Aquest plat es pot amanir amb oli d'oliva o amb salsa rosa.