LA RECEPTA
Amanida d'arròs amb verdures

Ángeles Gómez i Mireia Gascón mostren l’amanida
Ángeles Gómez, dependenta de la parada de llegums i cereals La Nova, proposa un plat ràpid, fresc i molt senzill d'elaborar.
INGREDIENTS (4 persones)
400 grams d'arròs1 tomàquet
2 pastanagues
1/2 pebrot vermell
olives
2 ous durs
blat de moro
pèsols
sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Per elaborar aquest plat tan estiuenc, la primera cosa que s'ha de fer és bullir l'arròs i reservar-lo a part. Després cal bullir els ous i tallar-los en trossos petits. A continuació, agafeu el tomàquet, les dues pastanagues i 1/2 pebrot vermell, netegeu-los i trossegeu-los. Poseu en un recipient l'arròs ja bullit, el tomàquet, les pastanagues, els ous durs i el mig pebrot vermell. Tot ben tallat. Barregeu tots els ingredients. Després, afegiu-hi els pèsols, les olives i el blat de moro. Aquest plat es pot amanir amb oli d'oliva o amb salsa rosa.
- Espectacle astronòmic Compte enrere per a l’eclipsi del segle: Catalunya ja prepara un mapa detallat amb els millors llocs per gaudir d’aquest fenomen
- Els ‘coliving’ dupliquen la seva capacitat i superen els 500 milions d’inversió
- Investigació ¿Qui és qui en el clan rus Artiakov de la Costa Brava? Tots els seus membres i els vincles amb Putin
- Un altre relleu controvertit
- Francisco Gan Pampols: "El dia de la dana, l’alerta, l’anticipació i la prevenció van ser deficients
- Pròxim Orient Més de 20 països, entre els quals hi ha Espanya, exigeixen a Israel que aixequi les restriccions a les oenagés davant el drama humanitari a Gaza
- Altes temperatures Un temporer mor a Alcarràs presumptament per un cop de calor
- BANCA El BBVA es deixa més d’un 1% en la borsa després d’anunciar que segueix endavant amb l’opa sobre el Sabadell, que es revaloritza amb força
- Polèmica de Jumella L’arquebisbe de Tarragona adverteix Vox: «Un xenòfob no pot ser un veritable cristià»
- Explicació científica ¿Per què hi ha tants incendis a Espanya aquest estiu? Cinc claus per entendre què està provocant i alimentant les flames