LA RECEPTA

Lluç al forn amb patates i allioli

Laura Bescós mostra un lluç de la seva parada.

Laura Bescós mostra un lluç de la seva parada.

1
Es llegeix en minuts

Laura Bescós, dependenta de la peixateria Masip, recomana un deliciós lluç. Un plat senzill que pot estar a punt en escassos minuts.

INGREDIENTS (4 persones)

1 lluç de dos quilos

6 patates

Salsa de tomàquet

1 pebrot vermell

1 pebrot verd

1 ceba

Picada

Oli

Sal

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Es fa el sofregit amb la salsa de tomàquet, la ceba, els pebrots verd i vermell, dos grans d'all i també la picada. Es tritura tot junt fins que quedi líquid. Es bullen les patates, es tallen en rodanxes i es posen en una safata. S'afegeix el sofregit i després es fa l'allioli. Es talla el lluç en diferents filets i es col·loca a sobre de les patates i del sofregit. Es fica al forn aproximadament 20 minuts a 190º. Quan faltin 5 minuts es posa l'allioli a sobre de cada filet.