LA RECEPTA
Lluç al forn amb patates i allioli

Laura Bescós mostra un lluç de la seva parada.
Laura Bescós, dependenta de la peixateria Masip, recomana un deliciós lluç. Un plat senzill que pot estar a punt en escassos minuts.
INGREDIENTS (4 persones)
1 lluç de dos quilos
6 patates
Salsa de tomàquet
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 ceba
Picada
Oli
Sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Es fa el sofregit amb la salsa de tomàquet, la ceba, els pebrots verd i vermell, dos grans d'all i també la picada. Es tritura tot junt fins que quedi líquid. Es bullen les patates, es tallen en rodanxes i es posen en una safata. S'afegeix el sofregit i després es fa l'allioli. Es talla el lluç en diferents filets i es col·loca a sobre de les patates i del sofregit. Es fica al forn aproximadament 20 minuts a 190º. Quan faltin 5 minuts es posa l'allioli a sobre de cada filet.
- Novetats en el format RTVE pren mesures amb 'La familia de la tele': separa Aitor Albizua i Inés Hernand de María Patiño i elimina el cor d'un dels seus blocs
- Seguretat Social El Govern central vol facilitar que els jubilats combinin la seva pensió amb un ‘minijob’
- Successos Mort dels germans d'Amer: un va matar a l'altre i després es va suïcidar
- incident als voltants de l’estadi Detinguda la dona que va atropellar 15 aficionats de l’Espanyol
- En investigació El cap d’un dels bombers dels canvis de sexe fraudulents el defensa contra Interior