LA RECEPTA
Lluç al forn amb patates i allioli

Laura Bescós mostra un lluç de la seva parada.
Laura Bescós, dependenta de la peixateria Masip, recomana un deliciós lluç. Un plat senzill que pot estar a punt en escassos minuts.
INGREDIENTS (4 persones)
1 lluç de dos quilos
6 patates
Salsa de tomàquet
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 ceba
Picada
Oli
Sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Es fa el sofregit amb la salsa de tomàquet, la ceba, els pebrots verd i vermell, dos grans d'all i també la picada. Es tritura tot junt fins que quedi líquid. Es bullen les patates, es tallen en rodanxes i es posen en una safata. S'afegeix el sofregit i després es fa l'allioli. Es talla el lluç en diferents filets i es col·loca a sobre de les patates i del sofregit. Es fica al forn aproximadament 20 minuts a 190º. Quan faltin 5 minuts es posa l'allioli a sobre de cada filet.
- Fugida salarial del 0,5% Els funcionaris de la Generalitat no cobraran fins a l’octubre la paga de fins a 625 euros pels retards pendents
- Medi ambient Els pops fugen d’Espanya i envaeixen les costes britàniques: aquest és el motiu
- Xarxes El nen de "la tranquil·litat" a les piscines de Terol parla 13 anys després: "Un dia vaig arribar amb el pit enfonsat i un ull morat a casa"
- Comerç La FNAC d’El Triangle s’acomiada avui amb grans rebaixes
- Turisme de masses Inventen platges falses per despistar els turistes a les Balears
- L’inici de la ronda francesa El Tour s’estrena amb un esprint i molts candidats al groc
- Esther, la ‘pencaire’ que lidera Espanya
- Wimbledon Alcaraz entra a vuitens amb esforç davant un Struff molt combatiu
- Alemanya supera sense pietat la Polònia debutant de Pajor (2-0)
- Incompliment europeu El Barça ja pagarà 15 dels 60 milions d’una multa de la UEFA