LA RECEPTA
Cigrons amb espinacs i ou dur

Vanesa Nájera mostra els cigrons de la seva parada.
Vanesa Nájera, dependenta de la parada Casa Miliu, del mercat del Poblenou. El negoci es va fundar el 1864 i és famós pels seus llegums i deliciosos plats casolans. La Vanesa proposa una recepta molt saludable.
INGREDIENTS (4 persones)
1kg de cigrons
1kg d'espinacs
1 llauna de tomàquet
1 ceba
4 ous
1 all
Oli
Sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Coem els cigrons durant dues hores. En una paella hi posem la picada d'all, la ceba, l'ou dur ratllat prèviament, oli i sal. Hi afegim el tomàquet i ho deixem coure 15 minuts a foc lent. Quan el sofregit estigui a punt, hi afegim els espinacs, prèviament bullits, ho barregem tot i ho deixem 10 minuts més. A continuació ho incorporem a la cassola amb els cigrons i ho deixem coure durant 15 minuts més.
- Fiscalitat ¿Quines despeses del cotxe em puc desgravar en la declaració de la renda?
- INvestigació A la presó el matrimoni que tenia tancats els seus tres fills a Oviedo
- Bancs Confirmat pel Banc d’Espanya: aquests són els motius pels quals poden bloquejar-te el compte
- La invasió russa L’Exèrcit ensinistra en tàctiques de combat l’elit de la defensa ucraïnesa a Girona
- Successos Detinguts tres menors a Mataró per la brutal agressió a un adolescent
- Els 10 vestits més bonics (i memorables) de la història de la Met Gala
- Energia Les energies renovables en el punt de mira després de l’apagada: Pot ser que el món no estigui preparat per només dependre d’elles»
- Administració deslleial La jutge del cas Cellex investiga almenys 16 operacions dels marmessors de Pere Mir
- Macroperació contra la delinqüència organitzada Cau una xarxa criminal amb empresaris i tres policies corruptes a Tenerife
- MONTORO Rato al·lega al Suprem que els correus de Montoro acrediten que la investigació del seu patrimoni «tenia un fonament polític»