LA RECEPTA

Cigrons amb espinacs i ou dur

Vanesa Nájera mostra els cigrons de la seva parada.

Vanesa Nájera mostra els cigrons de la seva parada.

1
Es llegeix en minuts

Vanesa Nájera, dependenta de la parada Casa Miliu, del mercat del Poblenou. El negoci es va fundar el 1864 i és famós pels seus llegums i deliciosos plats casolans. La Vanesa proposa una recepta molt ­sa­ludable.

INGREDIENTS (4 persones)

1kg de cigrons

1kg d'espinacs

1 llauna de tomàquet

1 ceba

4 ous

1 all

Oli

Sal

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Coem els cigrons durant dues hores. En una paella hi posem la picada d'all, la ceba, l'ou dur ratllat prèviament, oli i sal. Hi afegim el tomàquet i ho deixem coure 15 minuts a foc lent. Quan el sofregit estigui a punt, hi afegim els espinacs, prèviament bullits, ho barregem tot i ho deixem 10 minuts més. A continuació ho incorporem a la cassola amb els cigrons i ho deixem coure durant 15 minuts més.