LA RECEPTA

Fricandó de vedella amb bolets

Isabel Seral mostra carn de vedella a la seva parada.

Isabel Seral mostra carn de vedella a la seva parada.

1
Es llegeix en minuts

Isabel Seral, dependenta de la carnisseria Eduard Soria, del mercat de la Trinitat, recomana un deliciós fricandó de vedella amb bolets. Un plat senzill que pot estar a punt en 45 minuts i és ideal per a tota la família.

INGREDIENTS (4 persones)

16 filets d'esquena de vedella

Una ceba i un tomàquet

Brou o aigua

Farina

50 grams d'ametlles, pinyons i

avellanes

Una llesca de pa torrat

250 grams de moixernons

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Enfarineu els trossos de vedella i fregiu-los. Reserveu-los. Talleu i enrossiu la ceba i afegiu-hi el tomàquet. Quan tingueu el sofregit fet, afegiu-hi el brou i deixeu-ho 10 minuts. Afegiu-hi també la picada d'ametlles, pinyons, avellanes i pa, i els moixernons.Aboqueu-ho tot a la cassola de la carn i deixeu-ho coure durant 30 minuts.