LA RECEPTA
Fricandó de vedella amb bolets

Isabel Seral mostra carn de vedella a la seva parada.
Isabel Seral, dependenta de la carnisseria Eduard Soria, del mercat de la Trinitat, recomana un deliciós fricandó de vedella amb bolets. Un plat senzill que pot estar a punt en 45 minuts i és ideal per a tota la família.
INGREDIENTS (4 persones)
16 filets d'esquena de vedella
Una ceba i un tomàquet
Brou o aigua
Farina
50 grams d'ametlles, pinyons i
avellanes
Una llesca de pa torrat
250 grams de moixernons
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Enfarineu els trossos de vedella i fregiu-los. Reserveu-los. Talleu i enrossiu la ceba i afegiu-hi el tomàquet. Quan tingueu el sofregit fet, afegiu-hi el brou i deixeu-ho 10 minuts. Afegiu-hi també la picada d'ametlles, pinyons, avellanes i pa, i els moixernons.Aboqueu-ho tot a la cassola de la carn i deixeu-ho coure durant 30 minuts.
- Religió L’escàndol de les religioses intervingudes amenaça el ‘boom’ dels retirs secrets
- Mobilitat Les obres de l’L4 segueixen el ritme previst i ja arriben al 60% de la renovació
- Fruites d’estiu ¿Què és més sa, la síndria o el meló? La ciència et dona la resposta
- Vivenda El lloguer puja un 8,3% en un any i per cada pis pugnen 95 sol·licitants
- La banca espanyola supera el test d’estrès amb reserves sobre el Sabadell i Unicaja
- Viatge oficial del president Illa reforça la relació amb la Xina i torna a Catalunya amb una nova inversió de Chery
- La pretemporada blanca El Madrid tornarà a la feina amb l’operació sortida bloquejada
- Plans per a un agost cultural pletòric
- La pretemporada blaugrana Flick manté afinat el Barça
- Dictamen històric Uribe, condemnat a 12 anys de presó domiciliària