LA RECEPTA

Arròs caldós amb bolets de muntanya

Arròs amb bolets, un plat molt propi de la tardor.

Arròs amb bolets, un plat molt propi de la tardor.

1
Es llegeix en minuts

Al mercat de Provençals, la parada Fruites i Verdures Vidal fa despertar la gana. María Vidal sap combinar els millors productes de temporada per acabar creant un deliciós arròs de muntanya.

INGREDIENTS (4 persones)

200 grams de camagrocs

200 grams de rossinyols

6 salsitxes de pagès

3-4 tomàquets madurs

1 ceba mitjana

5 tasses d'arròs

Oli d'oliva

Sal

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

En una paella gran, amb un rajolí d'oli sofregiu els bolets i reserveu-los. A continuació, salteu la costella de porc i les salsitxes tallades en trossos petits. Quan ja estigui daurada la carn, afegiu-hi la ceba i els tomàquets ratllats prèviament. Feu un sofregit amb els ingredients i incorporeu-hi els bolets. Afegiu-hi l'arròs i removeu bé tots els productes. Cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure fins que l'arròs estigui al dente.