LA RECEPTA
Arròs caldós amb bolets de muntanya

Arròs amb bolets, un plat molt propi de la tardor.
Al mercat de Provençals, la parada Fruites i Verdures Vidal fa despertar la gana. María Vidal sap combinar els millors productes de temporada per acabar creant un deliciós arròs de muntanya.
INGREDIENTS (4 persones)
200 grams de camagrocs
200 grams de rossinyols
6 salsitxes de pagès
3-4 tomàquets madurs
1 ceba mitjana
5 tasses d'arròs
Oli d'oliva
Sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
En una paella gran, amb un rajolí d'oli sofregiu els bolets i reserveu-los. A continuació, salteu la costella de porc i les salsitxes tallades en trossos petits. Quan ja estigui daurada la carn, afegiu-hi la ceba i els tomàquets ratllats prèviament. Feu un sofregit amb els ingredients i incorporeu-hi els bolets. Afegiu-hi l'arròs i removeu bé tots els productes. Cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure fins que l'arròs estigui al dente.
- Enquesta eleccions generals Espanya: Sumar i Junts perdrien la meitat dels seus escons després de dos anys de suport a Sánchez
- Successos Mor un turista francès durant el seu comiat de solter a Sils
- El 62% d’espanyols reclamen eleccions, entre ells un 40% de votants del PSOE
- La intrahistòria d’un canvi d’actitud Lamine sedueix Nico Williams
- Reforma de la llei Ultimàtum de Junts a Collboni pel 30% d'habitatge protegit: si no pacten abans d'agost, s'ajorna al 2028
- Bon Preu construirà un centre logístic a Parets del Vallès
- El repte d’atraure talent jove marca l’obertura del SIL
- BCN acull el primer Fòrum per a la Pau i la Seguretat a Europa
- Javier Escribano: "Estem explorant inversions industrials a Catalunya"
- L’FMI obriràla seva primera seu d’Espanya a València