Organigrama polític

Balmón reestructura el govern de Cornellà amb seguretat, vivenda i medi ambient en el focus

Resultats eleccions Cornellà 2023: Balmón revalida la majoria absoluta i manté el feu del PSC

Balmón (PSC) amplia la seva majoria absoluta a Cornellà després d’un pacte amb els Comuns

Antonio Balmón, elegit de nou alcalde de Cornellà amb majoria absoluta i el suport dels Comuns

Balmón reestructura el govern de Cornellà amb seguretat, vivenda i medi ambient en el focus

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcalde de Cornellà (Baix Llobregat), Antonio Balmón, va reorganitzar la setmana passada el seu govern municipal per al mandat 2023-2027, que distribueix les responsabilitats de l’executiu cornellanenc en 14 àrees.

El nou executiu municipal de Cornellà comptarà amb 16 regidores i regidors fruit de l’acord entre el PSC i Cornellà en Comú Podem. Les dues formacions reediten el pacte de govern per prosseguir en la gestió dels programes que ja havien desenvolupat en l’anterior mandat, i encarar nous projectes i programes municipals.

El nou organigrama està pensat per «encarar una nova transformació de la ciutat basada en la creació de l’administració i la ciutat digital», defensen des de l’Ajuntament de Cornellà. A més, s’incideix a «fomentar valors, coneixements i enriquiment personal i col·lectiu» a través del nou projecte Cornellà Moral.

La nova organització també aspira a afrontar reptes com «dotar la ciutat d’un ampli parc de vivenda social», continuar fent créixer el projecte Ciutat de la Lectura i oferir més serveis i suport a les famílies.

«L’ajuntament és l’administració més pròxima a la ciutadania i és a qui recorre la població per solucionar el seu dia a dia, i és l’objectiu a què respon la nova organització municipal», va assenyalar l’alcalde, Antonio Balmón, que va puntualitzar que la seva «situació econòmica i social en aquests moments és sòlida i hem d’aprofitar l’oportunitat que això ens dona».

Àmbits i responsables

Notícies relacionades

Els 14 àmbits del govern de Balmón són: Presidència i Seguretat (Emilia Briones Matamales, PSC); Política Territorial i Vivenda (Antonio Martínez Flor, PSC); Polítiques Socials, Igualtat i Salut (Joana Piñero Romera, PSC); Polítiques Mediambientals (Claudio Carmona Vargas, En Comú Podem); Polítiques Comunitàries (Sergio Gómez Márquez, En Comú Podem); Recursos Humans i Jurídics (Nelia Martínez Gallardo, PSC); Economia i Hisenda (Ioan Mihai Fodor, PSC); Espai Públic (Jaime Javier Egea Martínez, PSC); Foment de Serveis de Proximitat (Carlos Domínguez Rodríguez, PSC); Cultura i Ciutat de la Lectura (Ot Garcia Ruiz, PSC); Esports (Enrique Vanacloy Valiente, PSC); Educació i Acció Ciutadana (Lídia Gómez Pla, PSC); Comunicació i Participació (Manel Clavijo Losada, PSC); i Polítiques de Família i Progrés Moral (Gloria Recio Díaz, PSC).

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà de Llobregat