Foc

L’incendi d’un patinet elèctric provoca una gran fumarada a Cornellà

L’incendi d’un patinet elèctric provoca una gran fumarada a Cornellà

GUSTAVO VALIENTE / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un patinet elèctric s’ha incendiat aquest dimecres 7 de juny en un edifici del carrer Bonestar de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), davant la plaça de Catalunya.

Segons expliquen des de Bombers de la Generalitat, s’ha rebut una alerta cap a les 8.45 h del matí, quan el patinet ha començat a cremar al pati interior d’un dels pisos de l’immoble, ubicat al barri de la Gavarra, i ha provocat «molt fum negre» i cremat el mobiliari de la planta baixa en la qual s’ubicava.

Així, s’han mobilitzat un total de cinc dotacions dels Bombers, les quals han acabat les tasques d’extinció poc després de les 9 h. Així, mentre el foc consumia el vehicle elèctric i provocava una gran fumarada, alguns dels veïns de l’edifici han sortit al carrer pel seu propi peu, mentre que d’altres s’han mantingut tancats a les seves cases fins que han finalitzat les tasques d’extinció.

Notícies relacionades

Després d’això, els Bombers han realitzat les corresponents tasques de ventilació i han deixat el cas en custòdia de la Guàrdia Urbana de Cornellà, que també s’ha personat en l’escena. Per la seva banda, també han acudit a l’edifici dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Així, finalment ha sigut atesa una persona que ha sigut donada d’alta al mateix lloc i no s’ha hagut de fer cap trasllat.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat en EL PERIÓDICO Cornellà de Llobregat