Dates nadalenques

Cornellà acomiada el 2023 amb un passeig amb la ‘Dona dels Nassos’ i altres capgrossos

  • Des de l’ajuntament destaquen també el Campament Oriental del Mag Maginet a la Fira de Cornellà, que es manté a la ciutat fins al 4 de gener

Cornellà acomiada el 2023 amb un passeig amb la ‘Dona dels Nassos’ i altres capgrossos

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cornellà (Baix Llobregat) acomiadarà el 2023 amb un passeig per la ciutat amb la ‘Dona dels Nassos’ i altres capgrossos, com mana la tradició local. Així, l’ajuntament explica que es realitzarà un recorregut pels carrers al voltant de la plaça de l’Església, ballant i rient, com mana la tradició.

Aquesta és una de les activitats nadalenques més destacades que el consistori de Cornellà ha organitzat per escalfar moments abans de la ‘nit més màgica de l’any’, la nit de Reis.

Entre aquestes activitats, des de l’ajuntament destaquen també el Campament Oriental del Mag Maginet a la Fira de Cornellà, que es manté a la ciutat fins al 4 de gener.

Notícies relacionades

Per als que encara no hagin entregat la seva carta per als reis mags, aquest divendres 30, a les 19 hores, es podran acostar a la seu de l’associació La Segarra que rebran la visita d’un Carter Reial. A més, des de l’ajuntament recorden que els veïns de la ciutat tenen les bústies del Mag Maginet al carrer, disponibles fins al 4 de gener. 

Llegeix totes les notícies de Cornellà a EL PERIÓDICO Cornellà