Assassinada

Demanen 19 anys de presó pel crim de Janet Jumillas, assassinada a Cornellà el 2019

  • Segons el fiscal, l’acusat, valent-se d’una o diverses armes blanques, «la va atacar i li va causar diverses ferides que van provocar la seva mort»

zentauroepp48055684 sucesos sociedad 7 5 2019  detenido por la desaparicion de j190507174920

zentauroepp48055684 sucesos sociedad 7 5 2019 detenido por la desaparicion de j190507174920

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Audiència de Barcelona iniciarà aquest divendres 9 de desembre el judici a Aitor G., acusat de la desaparició i assassinat de Janet Jumillas –mare soltera de dos fills– el març del 2019. Per a ell, la Fiscalia sol·licita 19 anys de presó.

Segons el fiscal, l’acusat va concertar una trobada amb la víctima per veure’s al seu domicili, a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), i, una vegada allà, valent-se d’una o diverses armes blanques, «la va atacar i li va causar diverses ferides que van provocar la seva mort».

El cos sense vida de la víctima va ser trobat, dos mesos més tard que es notifiqués la seva desaparició, per operaris de neteja al Prat de Llobregat, enterrat en un solar de la localitat.

Sospitós des del principi

Segons van explicar els Mossos llavors, Aitor es va convertir en el principal sospitós pocs dies després de la desaparició de Janet. De nacionalitat espanyola, a Aitor se’l vinculava en aquella època amb Janet Jumillas, veïna de Viladecans, tot i que la seva relació no ha quedat clara.

Quan els Mossos van interrogar Aitor ja van descartar la solidesa de la seva coartada perquè afirmava haver estat en certs llocs, però els repetidors de telefonia del seu mòbil ho desmentien.

El 21 de març a la nit, nou dies després de la seva desaparició, els Mossos ja estaven vigilant Aitor i van observar com llençava tres bosses d’escombraries a un contenidor. A l’interior, van descobrir els agents, hi havia tres parts pals de fregar impregnades amb la sang de Janet, unes ulleres que una òptica va confirmar que la dona havia comprat al seu establiment i una corda amb cabells.

Notícies relacionades

Així, en el registre de la vivenda de l’arrestat a Cornellà realitzat el maig del 19, els agents van trobar indicis biològics que van apuntalar la hipòtesi dels investigadors que la dona va ser víctima d’un crim.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà