Promoure la bici i el transport públic

Així serà la Festa de la Mobilitat Saludable 2022 de Cornellà

  • En aquesta edició, s’han programat 13 activitats diferents pensades per desenvolupar en família

  • Pel que fa a la Baixcicletada comarcal, aquest any i després de dos de pandèmia, es recupera el seu format habitual

Així serà la Festa de la Mobilitat Saludable 2022 de Cornellà

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cornellà (Baix Llobregat) s’afegeix un any més a la commemoració de la Setmana Europea de la Mobilitat per promoure l’ús de la bicicleta, el transport públic, els Vehicles de Mobilitat Personal, així com els desplaçaments a peu.

Aquest any, a diferència d’altres edicions, la commemoració a Cornellà consta de dues úniques jornades i la primera de les cites serà aquest diumenge 18 de setembre.

Es tracta de la celebració de la Festa de la Mobilitat Saludable, en horari de matí, entre les 11 i les 13.30 h, a l’avinguda de Sant Ildefons.

En total, des de l’Ajuntament de Cornellà expliquen que s’han programat 13 activitats diferents pensades per desenvolupar en família, «especialment amb nens petits», matisen des del consistori.

Així, hi haurà circuits d’habilitats en bicicleta i circuit de vehicles sostenibles per a adults, contacontes, ‘parkour’, jocs d’aigua i diferents tallers, entre d’altres.

Pel que fa a la Baixcicletada comarcal, aquest any, i després de dos de pandèmia, es recupera el seu format habitual.

La Baixcicletada

La segona activitat prevista dins d’aquest moviment és la Baixcicletada, que es portarà a terme el 25 de setembre, també durant el matí. En el cas de Cornellà, el punt de trobada és la plaça d’Europa, a les 11.05 h.

A part de Cornellà, també hi participaran l’Hospitalet, Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló.

El final del recorregut serà al parc de Torreblanca, on es portarà a terme una festa amb activitats, animació, avituallament i se sortejaran bicicletes entre els participants.

Notícies relacionades

Les inscripcions es poden formalitzar mitja hora abans de l’inici del recorregut a través de la web de l’esdeveniment.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà