Futbol

Carlos Redruello i Francesc Fullana, últims fitxatges de la UE Cornellà

  • El club del Baix Llobregat suma un total de nou reforços aquest estiu

Carlos Redruello i Francesc Fullana, últims fitxatges de la UE Cornellà

UE Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Unió Esportiva Cornellà (UEC) va anunciar el 14 d’agost dues noves incorporacions a la seva plantilla per a la temporada 2022-2023: Carlos Redruello i Francesc Fullana.

Amb aquests dos jugadors, el club de Cornellà (Baix Llobregat) –que aquesta temporada disputarà els partits de casa a l’estadi de l’RCD Espanyolsuma un total de nou reforços aquest estiu.

El centrecampista Francesc Fullana, de 32 anys, va jugar la temporada passada al Nàstic de Tarragona i a l’UCAM Múrcia, en Primera RFEF. En el cas de Redruello, lateral esquerre d’origen andalús, va disputar la temporada anterior a les files del CD Eldense, equip amb el qual va aconseguir ascendir a Primera Federació.

Els altres fitxatges que ha realitzat la UE Cornellà són: Fabrizio Danese, també provinent del CD Eldense; Alfred Planas, que arriba del CE Sabadell; Raúl Tavares, procedent del filial del Betis; Juanvi Canales, un porter de 21 anys arribat del Terrassa FC, i Ramón Folch, també procedent del CE Sabadell.

Notícies relacionades

A més, tornen dos jugadors que ja havien passat pel club: Rubén Enri, que arriba cedit pel FC Andorra i que ja va vestir la samarreta de la UEC en la seva etapa de futbol base, i Pere Martínez, lateral dret que va vestir durant 5 temporades la samarreta de la UEC en Segona Divisió B.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà