Periple per metro, tramvia i tren

Localitzada sana i estàlvia una dona de 88 anys que havia desaparegut a Cornellà

  • Els Mossos d’Esquadra van trobar Manzan Eva a Sant Feliu de Llobregat aquest dimarts 2 d’agost

Localitzada sana i estàlvia una dona de 88 anys que havia desaparegut a Cornellà

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
Àlex Rebollo
Àlex Rebollo

Periodista

ver +

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que van localitzar sana i estàlvia a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat) Manzan Eva, una dona hongaresa de 88 anys anys que l’1 d’agost havia desaparegut a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat).

Segons explica la policia catalana, l’1 d’agost Manzan Eva, que pateix demència senil, viatjava amb metro amb la seva família, que aparentment va venir a Barcelona per fer turisme. Va ser llavors quan la dona va començar un periple pels diferents serveis de transport públic metropolitans. En una badada, la família va baixar a la parada de Sagrada Família, però la dona va seguir el trajecte de la línia 5 de metro fins al final del recorregut, a la parada de Cornellà Centre, ubicació que durant hores va ser la principal pista de la policia.

Així, després de fer comprovacions a les càmeres de seguretat del transport públic, els Mossos d’Esquadra van informar aquest 2 d’agost que havia sigut vista dilluns passat dia 1 a la parada del tramvia de Francesc Macià.

Des de Mossos van tornar a demanar ajuda via xarxes socials per localitzar la dona, com ja havien fet al matí informant que havia sigut vista a Cornellà, i cap a les 19 h de dimarts van ser alertats que Manzan Eva havia sigut vista pels carrers de Sant Feliu, on va arribar amb tren.

Notícies relacionades

Així, la dona de 88 anys va ser localitzada al carrer Laureà Miró de la capital del Baix Llobregat i va ser traslladada a l’Hospital Moisès Broggi per a la seva avaluació, tot i que des de Mossos remarquen que estava sana i estàlvia.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà