Combatre la calor

Piscines exteriors de Cornellà: així pots aconseguir les teves entrades per refrescar-te a l’estiu

  • Les instal·lacions del Parc Esportiu Llobregat i del Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader estaran obertes cada dia fins al 4 de setembre

Piscines exteriors de Cornellà: així pots aconseguir les teves entrades per refrescar-te a l’estiu

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les piscines exteriors de Cornellà (Baix Llobregat) del Parc Esportiu Llobregat (PELL) i del Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader van iniciar la temporada d’estiu aquest dilluns passat 20 de juny. Així, defensen des de l’ajuntament, fins al 4 de setembre, aquests dos espais «es converteixen en la millor alternativa per combatre la calor i disfrutar de la temporada estiuenca del 2022».

D’aquesta manera, les dues instal·lacions obren portes oferint un ampli horari i varietat de tarifes adaptades a les diferents necessitats: des d’entrada puntual vàlida per a un dia, entrada reduïda en horari de tarda, fins a diversos bons i abonaments. Les dues piscines obriran cada dia del 20 de juny al 4 de setembre de 10.30 h a 19.15 h.

A través de la web es poden adquirir entrades puntuals vàlides per a un dia, amb un màxim de tres dies d’antelació, per a qualsevol de les dues instal·lacions. Tanmateix, per a les persones que no sàpiguen o no vulguin adquirir-les via digital, també es poden comprar els abonaments de forma presencial.

El preu de les entrades puntuals és de: 5,74 euros en el cas dels adults; 4,82 euros és la tarifa infantil (de 5 a 15 anys) i gratuïta per als menors de 4 anys. També es pot comprar una entrada més assequible que permet l’ús de les piscines de 17 h a 19.15 h al preu únic de 2,15 euros. Per a persones grans (+60 anys) hi ha una tarifa puntual de 2,97 euros.

Notícies relacionades

Així, des del consistori recorden que també hi ha la possibilitat de comprar bons de 10 o 20 usos o l’abonament de temporada.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà