6 de maig

Manuel Toharia i Javier Cacho analitzaran la crisi climàtica en el pròxim Cornellà Creació Fòrum

  • Sota el títol ‘Crisi climàtica: la sostenibilitat encara és possible’, es posararan sobre la taula tots els problemes actuals produïts pel canvi climàtic

Manuel Toharia i Javier Cacho analitzaran la crisi climàtica en el pròxim Cornellà Creació Fòrum

Cornellà Creació Fòrum

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La pròxima cita del Cornellà Creació Fòrum convida dos investigadors i científics en el que serà el primer ‘face to face’ de l’edició d’aquest 2022 del fòrum, que tindrà lloc el pròxim 6 de maig a l’Auditori de Cornellà (Baix Llobregat).

En aquest esdeveniment coincidiran el periodista i científic Manuel Toharia i el científic i escriptor Javier Cacho, que, sota el títol ‘Crisi climàtica: la sostenibilitat encara és possible’, posaran sobre la taula tots els problemes actuals produïts pel canvi climàtic.

Toharia va ser el director científic de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València i assessor científic de l’Oceanogràfic, i entre el 2003 i el 2010 va presidir l’Associació Espanyola de Comunicació Científica.

Per la seva banda, Cacho va ser membre de la primera expedició científica a l’Antàrtida. És físic, científic, escriptor i divulgador, guardonat amb la Medalla al Mèrit Aeronàutic pel Ministeri de Defensa.

Notícies relacionades

Aquests dos pesos pesants de l’àmbit científic espanyol s’enfrontaran el pròxim 6 de maig per reflexionar sobre conceptes com la insostenibilitat, la celeritat dels canvis, el problema global de l’energia o la sacralització del benestar, entre d’altres. L’esdeveniment començarà a les 13.30 hores amb un àpat per després donar pas al debat.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO