Música

L’Escola Municipal de Música Roser Cabanas de Cornellà estrena nova seu

La ubicació compta amb 1.434 m2 de superfície repartits en dues plantes i disposa de 30 aules d’estudi insonoritzades

L’Escola Municipal de Música Roser Cabanas de Cornellà estrena nova seu

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Cornellà (Baix Llobregat) ha posat en marxa aquesta setmana la nova seu de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas, ubicada en un dels edificis del recinte industrial de Can Bagaria, a la carretera d’Esplugues.

El nou edifici compta amb una superfície útil de 1.434 m2 distribuïts en dues plantes, la de sota ocupa 781 m2i és on es troba el vestíbul i diferents aules d’estudi de grups petits i la primera ocupa 653 m2, on són les aules de llenguatge musical, les aules de piano i els patis interiors.

L’edifici manté a l’exterior tots els elements arquitectònics i distintius del modernisme de principis del segle XX. A l’interior, s’ha concedit un espai ampli, amb llum natural i funcional.

30 aules de música

En total s’han creat 30 aules de música insonoritzades, vuit més que actualment, i l’edifici també compta amb biblioteca, aula d’informàtica i altres serveis com consergeria o sales de magatzem.

Notícies relacionades

L’objectiu de l’Ajuntament ha sigut generar un espai adequat a les necessitats d’un centre de música, amb la finalitat de potenciar l’educació musical al municipi a totes les franges d’edat. Les obres han tingut un pressupost de 3,8 milions d’euros.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO