Mobilitat

Cornellà millora els passos de vianants per fer-los més visibles i segurs

L’actuació, que forma part del projecte Cornellà Natura, té un cost de 240.000 euros

Cornellà millora els passos de vianants per fer-los més visibles i segurs

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Ajuntament de Cornellà (Baix Llobregat) està desenvolupant un programa de millora dels passos de vianants de la ciutat per fer-los més visibles i més segurs, tant per a les persones que van a peu com per als conductors de vehicles.

L’actuació se centrarà en 150 passos de vianants, que representa el 20% del total, que, segons un estudi, no tenen bona visibilitat. 88 passos han sigut repintats, en 14 s’han creat espais de color verd on abans hi havia places d’aparcament que dificultaven la visibilitat i es crearan 10 nous passos.

Així mateix, en alguns casos s’eliminaran places d’aparcaments de cotxes, en d’altres se substitueixen per places per a motos, i altres passos s’han elevat, per ajudar a disminuir la velocitat dels vehicles. El programa es coordina amb la Guàrdia Urbana de la ciutat per fomentar una mobilitat segura i responsable.

Naturalitzar la ciutat

La inversió en aquest programa sumarà un total de 240.000 euros i forma part del projecte Cornellà Natura, que té per objectiu naturalitzar la ciutat, posant en relleu els seus valors ambientals, socials i paisatgístics, per humanitzar-la.

Notícies relacionades

Cornellà de Llobregat va ser pionera quan, fa uns anys, va pintar de diferents colors alguns passos de vianants pròxims als centres educatius, per cridar l’atenció dels conductors i avisar de zona escolar pròxima.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mobilitat