Arts escèniques

Cornellà inaugura la seva temporada d’espectacles amb el muntatge ‘Isla’ de la companyia D’Click

La programació municipal Cornellà Escena i l’Auditori de Cornellà, proposen al municipi una gran selecció d’espectacles per a tots els públics i tots els gustos

Cornellà inaugura la seva temporada d’espectacles amb el muntatge ‘Isla’ de la companyia D’Click

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El parc de Can Mercader de Cornellà (Baix Llobregat) acollirà aquest dissabte, 2 d’octubre a les 12 h, l’espectacle Isla, per inaugurar la temporada Cornellà Escènica. L’espectacle va a càrrec de la Cia. D’Click i parteix del somni i de les al·lucinacions de tres nàufrags que, de cop, es troben sols i es necessiten els uns als altres per refer la seva història. Basat en un treball de cos i moviment, les eines més circenses, com l’acrobàcia i el pal xinès, s’integren com a llenguatge escènic dins de l’espectacle.

Amb aquest espectacle, dirigit a tots els públics i gratuït, s’inicia la programació municipal Cornellà Escena d’aquesta tardor a Cornellà. La ciutat torna a omplir-se de teatre, música, dansa i espectacles familiars per continuar oferint les millors opcions culturals molt a prop de casa seva i amb totes les mesures de seguretat requerides per fer front a la pandèmia.

Cornellà Escena

La programació municipal Cornellà Escena donarà inici el mes d’octubre a espectacles destacats com Elmer, l’elefant multicolor o A.K.A. (Also Known As) i noms com Albert Pla. Les entrades ja estan disponibles a la web d’Entrades Cornellà.

Música i teatre

Les propostes de música, teatre, o teatre familiar tenen lloc a la Sala Ramon Romagosa o a l’Auditori, que compta amb descomptes i una gran diversitat d’espectacles de totes les disciplines i cares molt populars del món del teatre com Rafael Álvarez ‘El Brujo’, espectacles musicals i concerts com els de Sau30, Buhos o El Kanka, entre d’altres.

Sau 30

Notícies relacionades

L’espectacle Sau30 arriba aquest dissabte, 2 d’octubre, a l’Auditori per commemorar els 30 anys del primer concert de la banda i disfrutar del mític grup de pop-rock català amb les localitats pràcticament esgotades. El que havia de ser un sol concert es va convertir en una gira de dos anys, amb un èxit de públic i crítica que van sorprendre la mateixa banda.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Escenaris