Reptes tecnològics

El cicle de conferències Cornellà Creació torna després de la pandèmia

La periodista especialitzada en seguretat informàtica Marta Peirano serà la primera ponent en aquesta nova etapa del cicle

El cicle de conferències Cornellà Creació torna després de la pandèmia

Cornellà Creació Fòrum

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres, 10 de setembre, a les 13.30 h l’Auditori de Cornellà tornarà a posar en marxa el cicle de conferències Cornellà Creació. La maquinària d’aquest cicle de conferències es reactiva recuperant els actes que van quedar pendents de l’onzena edició del fòrum quan, el març del 2020, els organitzadors es van veure obligats a anul·lar les sessions programades a causa de la pandèmia.

De totes maneres en aquest temps les propostes no han cessat, des de l’organització de l’esdeveniment es va posar en marxa el #CCFdesdecasa, una iniciativa que va acompanyar durant tot l’estat d’alarma a través de la qual es publicaven missatges de molts dels conferenciants que havien participat en el cicle, que van enviar consells i reflexions davant la incertesa que va generar aquells moments de confinament.

Nova sessió

El cicle torna ara amb Marta Peirano, reconeguda periodista i investigadora autora de prestigiosos assajos i articles sobre tecnologia, art digital, software lliure i cultura i col·laborada de diferents mitjans de comunicació com ‘El País’, eldiario.es, La Sexta o RNE, entre d’altres.

Entre 2020-2021, Marta Peirano ha sigut comissària de la Biennal del Pensament de Barcelona, assessora del Centre Superior d’Estudis de la Defensa Nacional i és la comissària de «(re) programming», un cicle de conferències sobre tecnologia i canvi climàtic a l’Institut d’Art Contemporani de Ljublijana.

Notícies relacionades

L’esdeveniment tindrà lloc aquest divendres a les 13.30 h amb un dinar que donarà pas a l’acte, que comptarà amb la col·laboració del periodista i director del diari empresarial ‘Via Empresa’, Victor Costa, en qualitat de presentador.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO