Oci infantil

Cinc escoles de Cornellà obriran els seus patis durant les tardes d’estiu

Un equip de monitors i monitores dinamitzaran jocs i activitats

Cinc escoles de Cornellà obriran els seus patis durant les tardes d’estiu

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El programa dels Patis Oberts de Cornellà (Baix Llobregat) es reprendrà aquest estiu. Cinc escoles de la ciutat obriran els seus patis cada tarda de 17 h a 20 h amb l’objectiu de donar opcions lúdiques i esportives a nens i joves que es queden a la ciutat durant les vacances. La durada del programa serà del 28 de juny fins al 10 de setembre, excepte del 31 de juliol al 15 d’agost que es mantindran tancats.

Els patis comptaran amb personal qualificat, monitors que dinamitzaran i fomentaran els valors educatius a través del joc i l’exercici físic. Es compliran les mesures sanitàries vigents, així com el control d’accés i desinfecció de mans i de material.

L’escola Sant Idelfons oferirà aquest servei de dilluns a divendres; les escoles Ignasi Iglesias i l’Areny els dilluns, dimecres i divendres; i l’escola Montserrat i Suris els dimarts i divendres.

Plaça de Sant Idelfons

Notícies relacionades

A més dels patis oberts, des del 4 de maig es pot accedir a la gàbia localitzada a la plaça de Sant Idelfons, que està dinamitzada per personal titulat, amb activitats esportives dirigides a joves i nens tots els dimarts, dimecres i dijous de 17 h a 22 h fins al 22 de juny

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Col·legi