Covid-19

Cornellà utilitza el recinte de la Fira per a les vacunacions massives

L’ús de l’equipament permet vacunar 3.000 persones aproximadament cada setmana

Cornellà utilitza el recinte de la Fira per a les vacunacions massives
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Cornellà (Baix Llobregat) ha posat a disposició del Departament de Salut les dependències municipals de la Fira per facilitar la vacunació massiva contra la Covid-19 i avançar el més ràpid possible en la immunització de la població. 

L’equipament forma part dels 37 punts de vacunació repartits per tot Catalunya i, segons expliquen des del consistori, «es tracta d’un recinte òptim per la seva ubicació, accessibilitat i amplitud d’espai amb una superfície de 8.300 metres quadrats». 

Campanya de vacunació

La vacunació ja va començar la setmana passada a càrrec de dos equips de quatre sanitaris cada un, que treballen al matí i a la tarda. «Els primers a vacunar-se», expliquen des de l’Ajuntament, «van ser els professionals que estan en contacte amb pacients i el personal de serveis públics essencials seguits dels docents d’educació infantil, primària i secundària, que han començat aquesta setmana». 

Notícies relacionades

A aquests col·lectius se’ls administra la vacuna d’AstraZeneca i avui han començat a vacunar persones grans dependents amb la de Pfizer i d'aquí a uns dies s’iniciarà la de persones majors de 80 anys.

Més notícies de Cornellà, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA