RESTRICCIONS

Cornellà suspèn tots els actes públics fins a final d'any a causa de la Covid-19

El consistori amplia la pròrroga de limitar actes, festes o concentracions privades en l'espai públic o instal·lacions municipals fins al 31 de desembre

Les festes de barri o les activitats socials de molta afluència no contribueixen a evitar aglomeracions, i per això s'ha decidit anul·lar-les en aquesta situació actual

corne2

corne2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Cornellà ha ampliat la pròrroga de limitar actes, festes o concentracions privades en l’espai públic i instal·lacions municipals fins al 31 de desembre. També s’inclouen les festes dels barris de la ciutat. Ho fan mitjançant un decret que estableix totes aquestes novetats. 

A més, el consistori recalca que les activitats socials a la via pública han de ser en grups reduïts per evitar aglomeracions, i que per aquest motiu no es poden celebrar aquest tipus de festivitats comunitàries en la situació actual.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Cornellà fa una crida a la responsabilitat i que totes les persones respectin les mesures aprovades per a així poder tornar a la nova normalitat. Apel·len al civisme i al compliment de les mesures higièniques i de seguretat.

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA