SUSPESA PER la Covid-19

Cornellà commemora la Universitat d'Estiu de les Dones en una edició a través de les xarxes socials

L'edició d'aquest any ha hagut de ser suspesa per la Covid-19 però han volgut retre homenatge a les edicions anteriors

La intenció de l'ajuntament és reprendre l'edició tretzena l'any 2021 amb les propostes i activitats feministes

feminismo

feminismo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 6 de juliol era la data marcada per celebrar la tretzena edició de la Universitat d’Estiu de les Dones, iniciativa municipal amb la finalitat d’empoderar  el paper de la dona en diferents aspectes de la societat, segons expliquen des del consistori. Donada la situació d’incertesa a causa de la Covid-19, l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat va decidir suspendre l’edició d’aquest any.

A canvi, el consistori ha iniciat una campanya a través de les xarxes socials municipals de la dona per anar explicant algunes dades o aspectes interessants sobre aquest projecte, que porta en curs des del 2008 i que sempre s’ha organitzat al Citilab.

L’objectiu  és animar la població a participar en la pròxima edició de forma presencial, que es preveu per al 2021. Al llarg de les dotze edicions s’han impartit fins a 48 cursos universitaris amb perspectiva de gènere. A més, comptava amb la presència d’una conferència a càrrec de dones rellevants en els seus perspectius sectors, com l’exministra de Cultura Carmen Alborch o Bibiana Aído, exministra d’Igualtat.

Notícies relacionades

Amb la vista posada al 2021, l’ajuntament apunta que la intenció és reprendre l’edició tretzena d’aquest any i seguir amb totes aquestes propostes i activitats feministes.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA