SENSE ACCÉS LLIURE ARA PER ARA

Les biblioteques de Cornellà reobriran el 2 de juny amb cita prèvia

Ho faran una vegada realitzades les tasques necessàries de neteja, desinfecció i condicionament i oferiran servei de préstec i retorn de documents

També oferiran els serveis d'informació bibliogràfica i bibliotecària, tot amb cita prèvia i en horari de tarda en els tres casos

vvargas32342072 cornella de llobregat  baix llobregat    08 01 201160110190935

vvargas32342072 cornella de llobregat baix llobregat 08 01 201160110190935

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les biblioteques municipals de Cornellà tornaran a obrir a partir del  2 de juny, una vegada efectuades les necessàries tasques de neteja, desinfecció i condicionament de l’espai i per oferir el servei presencial de préstecretorn de documents i els serveis d’informació bibliogràfica i bibliotecària.

Per poder accedir al servei, les persones interessades hauran de demanar cita prèvia en un horari concret –de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h– a través del telèfon o per correu electrònic directament a cada biblioteca –la Central, la Marta Mata i la de Sant Ildefons.

D’aquesta manera, les persones amb cita prèvia podran accedir a un espai especialment habilitat de la biblioteca per recollir les reserves efectuades. L’accés serà individual, mantenint la distància social reglamentària i amb ús obligatori de mascareta.

Sense accés lliure als espais

En l’actual fase de desconfinament, la fase 1, no es podrà accedir lliurement als diferents espais de la biblioteca, ni es podran usar els aparells electrònics o informàtics de consulta, ni accedir directament a la col·lecció.

Notícies relacionades

Cada biblioteca anirà informant puntualment de les novetats que vagin sorgint i de l’inici de cada fase i de les condicions d’ús i d’accés als serveis en cada moment, una informació que es podrà consultar a través de les pàgines web de les biblioteques o de l’Ajuntament de Cornellà, així com en cartells enganxats directament als equipaments.

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA