SOLIDARITAT DAVANT EL CORONAVIRUS

Més de 150 persones s'afegeixen a la borsa de voluntariat local de Cornellà

Els col·laboradors donen recolzament a les persones més vulnerables de la ciutat durant la crisi sanitària

Ajuden en tasques bàsiques, com ara fer la compra, anar a la farmàcia a buscar medicaments i passejar mascotes

undefined52722322 boadilla del monte 10 03 2020   sociedad  estantes   vacios 200316111947

undefined52722322 boadilla del monte 10 03 2020 sociedad estantes vacios 200316111947 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més de 150 persones s’han afegit ja a la borsa de voluntariat local de Cornellà, oberta pel consistori per donar recolzament als col·lectius més vulnerables de la ciutat davant l’emergència social provocada per la pandèmia del coronavirus.

Les persones col·laboradores s’encarreguen d’ajudar les persones grans que viuen soles o que tenen dificultats per sortir de casa o realitzar tasques bàsiques, com ara anar al supermercat o a la farmàcia i fer el menjar.

Aquells veïns que es trobin en situació de vulnerabilitat o que no comptin amb recolzament familiar o veïnal poden sol·licitar aquesta ajuda a través de la Guàrdia Urbana, que deriva els sol·licitants als equips de recolzament o de l’ajuntament.

Requisits per ser voluntari

Per ser voluntari, els únics requisits que s’han de complir són tenir entre 18 i 55 anys, no pertànyer a cap col·lectiu de risc, residir a Cornellà i tenir disponibilitat per realitzar tasques com la compra i distribució d’aliments, passeig de mascotes i altres necessitats que puguin sorgir.

Notícies relacionades

Davant la crisi provocada pel coronavirus són molts els consistoris que, o bé mitjançant entitats com la Creu Roja o bé mitjançant el personal municipal, han posat a disposició de la ciutadania aquests espais per oferir recolzament als veïns, als quals s’han sumat també nombroses iniciatives i xarxes d’ajuda mútua.

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA